Свекруха постійно kлянчила rроші у сина. В один прекрасний день ми дізналися на що вона витр ачала всі наші накопичення.

Я тільки недавно дізналася, що чоловік, протягом тривалого часу, щомісяця фінансово допомагав своїй матері. Так, заради Бога, я не проти таких речей. Але не в таких же розмірах!Ну, в кінці-то кінців, треба думати в першу чергу про достаток в твоїй родині, для своєї дитини, ну а потім вже робити добро іншим. Так, розумію, мама не інша. Вона для всіх рідна. Але коли ти доросла людина, то ти сам повинен приймати рішення, а не мати тебе повинна в 37 років командувати. А потім кажуть, що невістки синів псують. Хто взагалі придумав і вніс цей стереотип?

Ну, а щоб сказати, що свекруха вже сильно потребує зарплати сина — то ні. Їй 55 років, і вона давно розлуч илася з чоловіком, живе одна з дня нашого весілля. Ну, а коли жила з сином, то їй це зовсім не заважало зустрічатися з чоловіками. Вона для своїх років виглядає відмінно, і завжди знаходить собі кавалерів. Але не простих, а таких, які її утримують, по ресторанах водять, оплачують їй шопінг. Як тільки їй один набридне, так вона відразу іншого знайде. І у неї свої запити ще є, яким вони повинні відповідати.

Я ніколи не питала чоловіка про заробітну плату, але недавно зустріла подругу свекрухи. Та й розбовталася і все мені виклала. Швидше за все, від заздрості до подруги. Коли я запитала чоловіка чи давно він мамі дає 50% своєї зарплати, він як ні в чому не бувало відповів — давно.А мені доводилося всі ці роки економити, на одязі, на відпочинку, на косметиці. А свекруха жила на повну котушку. Як мені переконати чоловіка, щоб не роздавав наш сімейний бюджет?