Вирішив зробити сюрприз своїй дружині — і прийшов до неї на роботу. Почувши її телефонну розмову — я не міг більше залишатися там …

Мене звати Андрій, мені 40 років і я, напевно, дуже дурна людина, тому що коли-то вірив, що у нас з дружиною взаємна любов. З дружиною я познайомився 14 років тому. Ми зустрічалися два роки, а потім вирішили одружитися. Мою дружину звуть Олеся, і вона найдобріша і красива жінка в світі. Вона мені народила сина, якому вже одинадцять років і дочку, якій — шість. У мене хороша робота і заробляю непогано, тому я допоміг дружині відкрити власний бізнес. Вона має свій власний салон краси, який зараз приносить їй непогані гроші. Я відкрив свій автомобільний сервіс. Спочатку було дуже важко, але згодом я почав непогано заробляти. Ми змогли собі дозволити купити хороший будинок і відпочивати кілька разів на рік закордоном. До весілля я був струнким і підкачаним, але після весілля у мене не було можливості нормально харчуватися. З ранку до вечора я працював, а ввечері приходив і наїдався. Напевно пізня вечеря зробила свою справу — і я набрав зайвих вісімнадцять кілограм. Спочатку я спробував скинути зайву вагу. У вихідні займався спортом в тренажерному залі і їздив на велосипеді.

Але я так і не зміг схуднути і повернутися до колишньої форми. Було видно, що дружині я перестав подобатися. Коли ми йшли по вулиці, то вона дивилася на струнких красенів, а я відчував себе просто жахливо. Я все розумію, що колись я виглядав краще і зараз роблю все можливе, щоб повернутися до колишньої форми, але у мене це не виходить. Вчора у мене був вільний час в обід, і я вирішив купити тістечок і приїхати до дружини на роботу. Думав, що їй буде приємно, що до неї я приїду і ми з нею підемо трохи прогуляємося в парку недалеко від роботи. Коли я підійшов до її кабінету, то почув, як вона говорить по телефону. — Я так за тобою скучила, через годинку до тебе приїду. Ми зможемо бути разом до кінця дня і всю ніч, тому що мій баранчик думає, що я буду ночувати у мами. Добре, що він вірить в байки! Після почутого, я хвилину стояв нерухомо, а потім вирішив піти прогулятися в парку, щоб подумати. У той момент мені здавалося, що цей день був одним з найжахливіших в моєму житті.

Невже через те, що я набрав зайві кілограми, моя дружина знайшла собі коханця. Це несправедливо, я ж намагаюся схуднути! Я нормально виглядаю, ну, трішки повніше; вона також вже не та молода дівчина, з якою я колись познайомился, але це не означає, що я повинен їй шукати заміну. Я набрав зайву вагу через те, що з ранку до ночі працював і не мав можливості харчуватися здоровою їжею, купував картоплю фрі і гамбургери в кафе, а ввечері наїдався, тому що був дуже голодний. Дружина була задоволена, коли я приносив додому багато грошей. Мені було прикро, що вона кликала мене «баранчиком». Ні, ніякої я не » баран «, я розумний чоловік, який її дуже любить. Шкода, що вона не цінує моєї любові. Я не хочу зараз розлучатися, нехай спершу зрозуміє, кого втрачає. З сьогоднішнього дня я займуся собою, найму тренера і дієтолога. Я вірю в те, що схудну і зможу швидко повернути хороше тіло, тому що мені допоможуть фахівці. А коли приведу себе в форму — то скажу дружині » до побачення ». Нехай розуміє, якого красеня втратила.