Коли дружина доnомагала батькам, я був не проти, а коли вона вислала rроші сестрі – я не витримав, адже у мене на те причини

Я одружений з Мариною вже два роки. Сам я з дитячого будинку, у мене ніколи не виникало бажання якось знайти своїх родичів. Якщо вони відмовилися від мене, то я їм не потрібен. А ось у моєї дружини інший підхід до сім’ї. З її батьками я познайомився на весіллі. Дуже добрі люди, скромні та тихі. Чого не скажеш про її сестру. Вона п’є, їй 40 років, ще жодного разу заміжня не була. Сидить на шиї у батьків. Іноді десь підробляє, але гроші витрачає на випивку. У нас із дружиною немає сімейного бюджету. Кожен витрачає свою зарплату, але дружина часто бере гроші в мене на салон краси, продукти, одяг.

Я не проти, але якось стало цікаво, а куди вона витрачає всю свою зарплату. Я її спитав жартома, а вона образилася. Але згодом відповіла, що допомагає фінансово батькам. Вона платить за їхні комунальні витрати та іноді купує їжу. А потім вона додала, що іноді дає гроші своїй сестрі. Ось це мене й розлютило. Як можна просто так давати гроші людині, яка ці гроші просто проп’є! Але дружина сказала, що це сестра, і їй треба допомагати. Незабаром з’ясувалося, що сестра поїхала до сусіднього міста на заробітки. Це всіх втішило, тільки мене насторожило. Куди це питуща жінка вирішила раптом вирушити?

А потім я почув розмову дружини з її сестрою по телефону. Та просила надіслати трохи грошей, їй на їжу не вистачає. Дружина одразу ж відправила. Я влаштував їй черговий скандал, ну не можна так. Вона просто вимотує всі гроші, пропиває їх, прикривається, що на їжу не вистачає. Через місяць сестра повернулася зі свого «відрядження»; насправді, це була її алкогольна відпустка. Після довгих розмов дружина таки прийняла мій бік. Більше вона своїй сестрі гроші не надсилала, тільки за батьків платила. А сестра як зрозуміла, що чекати грошей нема від кого, то влаштувалася продавщицею і навіть кинула пити.