Мама все життя зах ищала сина, але після одного випадку відкрилося його справжнє обличчя. Це було межею нах абства

Мама з дитинства завжди ставала на бік мого ледачого брата Паші. Ледачий-це м’яко сказано, Він ніколи і нічого по дому не робив. Паша старший за мене, тому в шкільний час він з легкістю міг швидко придумати важливу причину, чому вдома не прибрано, і всю провину перекладав на мене. Звичайно ж він брехав мамі: то у нього важливі уроки, то підготовка до контрольної. А сам в цей час грав за комп’ютером, все по дому доводилося робити мені на самоті. Нарешті, Паша виріс і знайшов собі дружину. Після весілля він переїхав до неї, і моїй радості не було приділу. Вдома стало значно чистіше, тому що ніхто не розкидав свої речі. Яка була дружина Паші-я не знаю, ми так і не змогли близько подружитися.

Вони приходили до нас в гості, але за сімейною вечерею ми обговорювали щось спільне, тому подробиці її життя з моїм братом я не знала. Але точно було одне: мама не злюбила дружину Паші. Вона завжди говорила, яка та жахлива господиня і ледарка. Паша любив приходити до нас в гості в ті дні, коли мама пекла щось смачне. Він нажирався пирогів або тортиків, а потім лягав на дивані перед телевізором і дивився до пізньої ночі. Ще й встигав на свою дружину мамі наскаржитися. Мама постійно захищала Пашу, зашивала йому гудзик, підшивала джинси або ще щось по дрібниці. Так мама і зробила висновок, що дружина Паші неумеха. Тільки ось минуло приблизно півроку, і дружина Паші подала на розлучення. В

она сказала, що Паша не мужик, а марна ганчірка, яка вічно лежить на дивані і навіть цвях забити не може. Я повністю розуміла його колишню дружину, але своєї думки не висловлювала. Так Паша переїхав жити до мами на час. Я тоді захищала свій диплом, тому теж жила з мамою. Було таке відчуття, що я повернулася знову в шкільні роки. Мені доводилося одній прибиратися в квартирі, а Паша прикривався тим, що він втомився на роботі. Після захисту диплома я влаштувалася на роботу і відразу ж зняла собі однушку, щоб з’їхати від мами. Саме в цей момент мама зрозуміла, що її син — справжній ледар. Він не може елементарно помити за собою чашку. Його речі вічно розкидані, а він нахабно цілодобово лежить на дивані. Тоді мама повністю зрозуміла моє становище і стан дружини Паші.