Я скільки разів говорила доньці, що її хлопець мамкін синок і не треба виходити за нього, але вона не послухала мене. Ось що з цього вийшло.

Я завжди була проти шлюбу дочки і зятя. Відразу було видно, що Максим — мамкін синок, який за своє життя нічого сам не домігся. Я доньці, ще коли вони зустрічалися, говорила, що гнати його потрібно, але вона мене не послухалася. У неї любов, бачте. Ситуація у них в сім’ї склалася якась неправильна. Зять своїм ставленням може дочку в труну увігнати. Мені боязко за її здоров’я, як ніяк, я лікар і розумію, що може чекати Машку, якщо вона продовжить ставитися до свого здоров’я так байдуже. Коли її чоловік xвօpіє, ну, як xвօpіє, робить вигляд, що йому ոօгано, то дочка бере на роботі відгули, щоб з чоловіком сидіти. Одного разу прийшла до них, а зять лежить весь в подушках, склав руки і дивиться в стелю. Я вже подумала, що на ոօхօрон прийшла!

Як любить він драматизувати все! Поки я мацала йому горло і мірила температуру, то помітила поруч з ним маленький дзвіночок. А коли побачила його в дії-то жax_нулася. Він цим дзвіночком дружину закликав до себе, як прислугу якусь. — Ти чому дозволяєш цьому сопляку так до тебе ставитися? Була б моя воля, я б його за комір і на вулицю. Він же навіть не xвоpiє, а просто прикидається. Температура у нього ледве до тридцяти семи доходить — в гніві говорила я. Дочка зітхнула, але нічого мені не сказала, тому що продзвенів дзвіночок — і їй потрібно було йти до чоловіка. Я теж встала, щоб піти додому. Не могла я дивитися на те, як над моєю донькою буквально знущаються. Нещодавно вона сама заxвօpiла. По голосу Я відчувала, що їй зовсім ոօгано. Взяла збір лікувальної травички, мед і побігла дочку лікувати. Відкрила вона мені двері, вся синя: було видно, що їй складно на ногах стояти.

— Мам, потім температуру поміряєш, добре? Максим борщу захотів, мені треба встигнути приготувати. У мене в цей момент трохи непритомність не трапився від злості. Я змусила її прилягти, випити ліки, їй потрібен був постільний режим, у неї сильно боліло горло, а з цим жартувати не можна. Маша прилягла спати, а я в цей час стала доварювати борщ. Коли прийшов Максим, то він відразу ж став будити хвօру дружину. Він, бачте, не міг знайти чистий рушник. Я його виловила перед ванною і сильно вилаяла. Максим нічого не зрозумів, просто жалібно сказав, що йому потрібен був рушник. Я не розуміла, як моя дочка може жити з цим тупим істотою? Переконалася, що дочка спить, і пішла додому. Увечері Маша написала з проханням не лізти в її сімейне життя. Максим натиснув. Я на дочку не ображаюся. Мені більше цікаво її здоров’я, тому що з таким чоловіком, як у неї, Вона завжди буде в небезпеці.