Свекруха натякає синові, що у мене є koxaнець. Хоча вона прекрасно знає, що у мене нікого немає. Ось для чого все це вона робить.

Свекруха не дає мені спокійною жити через мою квартиру, яку мені подарували батьки. Після весілля ми з чоловіком живемо в ній. Вона затишна, але однокімнатна, коли з’являться діти, але в ній буде затісно, тому ми вирішили взяти іпотеку. Ось тепер доводиться збирати на початковий внесок. Мої батьки пообіцяли, що половину суми додадуть від себе. Ми з чоловіком взяли підробітки, щоб швидше накопичити решту. Свекруха ж не розуміє, навіщо ми взагалі працюємо на двох роботах і збираємо: можна ж все вирішити легко. — Ось продайте свою однушку і справа з кінцем. Навіщо себе мучити? Коли є легкі рішення-радить вона. Свекруха мені ще до весілля втирала, що потрібно квартиру на її сина переоформити, але я відмовилася.

Чоловік мене ніколи про таке не просив, це все його мама. Я їй пояснювала, що квартира – гарант моєї безпеки. Ми з чоловіком в шлюбі три роки, все у нас добре, але хто знає, що буде завтра. Та й чоловік мій не хоче, щоб ми квартиру продавали. — Будемо квартиру здавати і іпотеку закривати, хорошою допомогою буде для нас. Та й житлоплоща зайвою не буває-сказав він. Свекруха ж ніяк не вгамовувалася. Якось прийшла до мене в гості, коли чоловіка не було вдома, і знову почала про квартиру говорити. Я не витримала і сказала їй, що це тема вирішена, ми нічого продавати не будемо. — А раптом я розлучуся, то куди мені йти? А так у мене своя квартира є. Під час декрету знадобиться пасивний заробіток.

Що ви так пристали до нас? — не витримала я. Вона почула тільки про розлучення, стала через це чоловікові про мене гидօти говорити. Звичайно, ні мені, ні йому це не подобалося. — Ти весь в мумію перетворився. Навіщо ти так себе мучиш з цією роботою? Все одно ніхто не цінує. Твоя дружина он про розлучення говорить у всю. Квартиру візьмете, а вона тебе кине і будеш все життя орати, щоб борг віддавати. А у неї ще й кօханець є. Подумай, синочку. — сказала свекруха синові. Чоловік рօ_злютився і попросив матір піти, поки він не наговорив їй зайвого. Тепер свекруха в образі на нас. Вона сама винна, що син тепер не хоче її бачити: не потрібно про кохану дружину людини таку rидօту говорити.