Моя мама притягла kолишню дружину брата на його друге весілля. Але нова невістка дала мамі гідну відповідь.

Кілька років тому брат одружився на дівчині на ім’я Марина. Марина була справжньою гламурною фіфою. Днями безперервно вона пропадала в салонах краси-робила собі манікюрчики, укладання, масочки, спа-процедури і багато іншого, чим я в житті не користувалася. Так, я по салонах не ходила, але зате моя мама була затятою фанаткою цієї справи. У цьому плані я пішла в тата. Я щиро не розуміла, в чому сенс витрачати такі величезні гроші на те, що можна зробити самій собі у себе вдома. Мама з невісткою швидко подружилася. Вони разом ходили по салонах, відвідували заняття йогою, обговорювали модні стрижки і дизайни нігтів. У ці розмови я ніколи не втручалася. Думаю, говорити не варто, що невістка домашніми справами особливо не займалася. Брат сам кожен день готував собі макарошки, прибирався в міру можливості, загалом, брав на себе всю роботу дружини.Дружиною він просто милувався. Коли у брата почалися тимчасові проблеми на роботі і його зарплата значно зменшилася, невістка розсуєтилась.

Через якийсь час вони обидва зрозуміли, що один з одним більше не можуть. Братові набридло їсти свої страви, а невістці не вистачало грошей на себе. Мама дуже важко перенесла розлучення сина, так як з невісткою вона за відносно короткий термін встигла гарненько подружитися. Відразу після їх розлучення мама почала спроби звести їх знову. Після розлучення невістка переїхала в столицю, але в наше місто часто поверталася, тому що тут жили її батьки. Кожен раз, коли невістка з’являлася в нашому місті, мама придумувала нові плани, як би знову звести її з сином, але, звичайно, ці спроби ні до чого хорошого не приводили. Навіть коли брат заявив, що у нього є дівчина, і вони збираються одружитися, мама все одно свої спроби не залишила. Маша, нова дівчина мого брата, мені дуже сподобалася. У порівнянні з колишньою дружиною брата, Маша не захоплювалася всіма дівочими штучками, які так захоплювали колишню невістку і мою маму.

Новеньку мама впритул не приймала. Кілька разів вона запросила брата з Машею в гості, коли приходила колишня невістка. Звичайно, вона про це нікому не говорила, інакше ні брат, ні колишня невістка до неї не приходили б. Мама примудрилася зіпсувати навіть весілля брата. На торжество вона притягла з собою колишню невістку, чим сильно зіпсувала настрій Маші, яка і так була на нервах. Колишня брата була не зовсім недоумкуватою. Зрозумівши, що її ніхто не чекає, вона вручила подарунок, сказала тост, попрощалася і пішла. Після цього брат з мамою не спілкується. Навіть зараз, коли у мене народився племінник, молоді батьки бабусю до дитини не допускають. Я їх не звинувачую: мама повела себе жахливо по відношенню до Маші. І мені зрозуміло, чому вона не хоче, щоб мама бачилася з онуком. Звичайно, їй неприємна присутність цієї жінки в її будинку.