Вирішила навчити невістку готувати суп, а вони із сином такий ckaндaл влаштували мені, аж ոлакати захотілося

Мій син одружений вже два роки, і я досі не розумію, як вони живуть. Моя невістка зовсім не вміє готувати. Їй 25 років, і вона не може навіть зробити бутерброд. Хіба це нормально? Раніше я думала, що їй не пощастило, бо її виховав батько, і, звичайно, донька не навчилася готувати. Але, як виявилося, її батько дуже смачно готує – пальчики оближеш. А от донька не вміє та не хоче вчитися. Син та його дружина купують все вже в готовому вигляді, замовляють їжу. Мені самій іноді не хочеться стояти біля плити, замовляю щось. Вони також не запрошують до себе нікого, бо невістка не хоче стояти біля плити цілий день.

Я терпіла це перші шість місяців, а потім запропонувала невістці навчити її готувати, щоб мій син харчувався нормально. Мені було шкода свого сина; крім того, я турбуюся про своїх майбутніх онуків, адже дітей треба годувати кашами, супами. Я запросила її на кухню, і попросила її почистити картоплю, порізати цибулю, сказала, що варитимемо суп. Почала їй пояснювати, як усе треба робити. Я спитала її, чи все зрозуміла. А вона у відповідь сказала, що не збирається розуміти чи запам’ятовувати. Додала, що не збирається вчитися готувати, що це марнування часу, і вийшла з кухні.

Наступного дня мій син ոօсварився зі мною, мовляв, я хотіла принизити його дружину; сказав, що його ноги не буде у нашому домі. Перед відходом заявив: «Вона мене влаштовує, я з нею живу, а не з тобою, не лізь у нашу сім’ю». У день її народження я подарувала їй сертифікат на кулінарні курси. Зрештою, син прийшов до мене і ck_aндал влаштував. Я вирішила дати їм спокій. Тепер невістка ваriтна, вона стане мамою. Як і чим вона годуватиме дитину? На початку він буде харчуватися молоком та сумішами, а потім? Це питання мене дуже непокоїть. Якщо він харчуватиметься, як його батьки, то у нього будуть ոроблеми із травленням. І це тому, що його мати не хоче стояти біля плити.