Після того як батьки витратили все на весілля сестри, вони з нареченим не прийшли на весілля, а їхнє застереження просто оглушило нас

Діана молодша за мене на 20 років. Так вийшло, що мати народила мене у 18, а сестру у 38 років. Забавно, що моя дитина ходила з моєю сестрою в одну школу, тільки Діана навчалася на два класи старше. Вчителі часто мені скаржилися на Діану. Говорили, що вона не слухається, вчиться неважливо, та й поводиться зухвало. Мені було марно про це говорити, бо батьки виховували її у повній свободі. Вони вважали, що їх мало може робити все, що їй заманеться. Діану з дитинства балували, на відміну від мене. Батьки взяли сестру на море тільки тому, що їй так захотілося. Купували дорогі подарунки, ні в чому їй не відмовляли. Тому вона виросла розпещеною і примхливою. Закінчивши школу, Діана нікуди не вступила.

Вона вважала, їй потрібен відпочинок, тому слід вирушити у подорож. Батьки дали їй грошей без жодних запитань. Через три місяці Діана повернулася з подорожі та ще й не одна, а з нареченим. Батькам майбутній чоловік не сподобався. Андрій був не найкращою партією для Діани. Батьки спробували сказати про це, але вона практично влаштувала істерику. Клялася, що поїде, і ми її більше не побачимо. Батькам довелося замовчати – і в життя доньки він лізти. Стали всі дружно готуватися до весілля. Діана хотіла шикарне свято, на яке у батьків не було грошей. Вирішили доньку не кривдити – взяли кредит. Я дивувалася, як Діана вміло маніпулює батьками. Втручатися я не хотіла, точніше хотіла, але стримувала себе, щоб не образити сестру та батьків. Мене від цього стримував чоловік.

Коли вже наближався день весілля, то мама та Діана посварилися. Я не зовсім зрозуміла через що, але мама сказала щось образливе про Андрія, а сестра образилася. У день весілля зібралися всі, окрім винуватців урочистостей. Сестра не прийшла на власне розкішне весілля. До неї намагалися додзвонитися всі, але слухавку вона не брала. Діана з’явилася тільки на обід — і то просто зателефонувала. — Я не збираюся відзначати таку важливу дату з тими, хто не поважає мого вибору – сказала вона та кинула слухавку. Батьки разом із гостями поїхали до ресторану. Все вже було оплачено, ніхто не хотів, щоб добро марно пропадало. Тепер батьки скривджені на сестру та з незадоволеною особою платять кредит. Діану ніхто не бачив, вона мабуть поїхала з чоловіком до нього на батьківщину.