Одного разу жінка почула, як чоловік скаржився друзям про своє iHтимне життя. Але потім в розмову втрутився його найближчий друг!

На травневі вихідні Петро з друзями поїхав на шашлики. Суто чоловіча компанія. Неабияк випивши ал_кօгօлю Петро поговорив з дружиною, а телефон забув вимкнути. А сам почав скаржитися в цей час на неї: що вона в ліжку — як дерево. Друзі почали йому різні поради давати: хтось радив, як дружину в ліжку розворушити, хтось радив взагалі з нею розлучитися. Ти ще молодий чоловік, кидай її й знайди молодше, більш енергійну. Михайло, кращий друг Петра, все це слухав-слухав, а потім сказав: -Що ви таке радите йому, мужики? Любов і бажання залежить від гормонів. Жінка спочатку хоче вас головою, ну а потім вже тілом. Хороші емоції і потрібні гормони на порожньому місці не виникають.

Ти по дому, Петя, дружині допомагаєш? З дітьми час проводиш часто? Квіти для дружини даруєш частіше ніж на день народження і 8 Березня? А приємні подаруночки? Коли ти, Петро, останній раз кудись водив свою дружину? Наприклад, в кіно, в кафе. Чи не пам’ятаєш вже? Ось в цьому причина. Твоя жінка просто не отримує від тебе потрібного гормону щастя. Тому і в ліжку така холодна, що не енергійна. Головою думай! Щоб дружину розворушити, треба їй гормону радості в життя додати. Все в твоїх руках! Петро повернувся додому. Діти вже спали. Його Марина вперше за довгий час зустріла його нафарбованою, в красивому білизна. Словом, в ту ніч Марина була дуже ոристраснօю і ніжною.

Петро ненароком подумав, що його дружину підмінили … Тому не хотів, щоб ранок було між ними. А вранці старша дочка розповіла йому про те, як сильно ոлакала мама, коли слухала щось по телефон. Ось тоді-то Петро і зрозумів, що дружина все знає! — Таточку! Сьогодні вихідний! А ти знову сьогодні працювати будеш? — запитала Петра дочка. Чоловік згадав слова свого друга і відповів: — Ні! Ми сьогодні будемо відпочивати. Спочатку поїдемо в торговий центр, хочу порадувати своїх дівчат обновками. Потім поїдемо в кафе і погуляємо в парку. Покатаємося на атракціонах, поласуємо морозивом. — Ура! — закричали діти і кинулися обіймати батька. Марина підійшла до чоловіка і з ніжністю його поцілувала. Петро зрозумів, що він на правильному шляху.