Коли на дорозі дівчина з дитиною зупинила машину і попросила підвести її, тоді ніхто не очікував, що у цієї історії буде такий поворот

Іноді ми самі не знаємо чому, раптом, ні з того, ні з сього, зриваємося і мчимо кудись, хоча годиною раніше про це і не думали, переставляємо якісь предмети, хоча вони нікому не заважали і так далі. А потім виявляється, що там, куди ми кинулися, нас щось чекало, а предмети просто необхідно було переставити. Люди називають це долею, провидінням, я вважаю за краще бачити в цьому руку ангела. Хочу розповісти про таке втручання ангела в життя моїх батьків. Коли мама була на останньому місяці вагітності, їй раптом пристрасно захотілося побачитися зі своєю бабусею. Бабуся жила в селі, тому батько всіляко відмовляв маму від поїздки – хіба мало що, краще не ризикувати. Але мама була дуже наполеглива, а перечити вагітним – собі дорожче.

На дорозі голосувала дівчина з дитиною і подружжя вирішило її підвести. Дівчина сіла і без передмов почала розповідати про себе. Про те, що навчалася в місті і завела роман з одногрупником. Про те, що дізнавшись про її вагітність, батько дитини різко змінив до неї своє ставлення. Дівчина приховувала від батьків своє становище, проте на канікули їй довелося повернутися додому, і тут-то її таємниця і розкрилася. На сімейній раді було прийнято рішення, що про цікаве положення дочки в селі поширюватися не будуть, а дитину залишать під опікою держави. Через два тижні мама дівчини сама прийняла пологи. Дівчина дуже переживала, що сама не може подбати про дитину і їй доведеться підкоритися батькам. Від почутого мама розпереживалася.

Вона попросила тата зупинитися біля магазину і взяти їй води. Однак, поки тато ходив за водою, дівчина раптом заявила, що залишить дитину їм, теж вийшла з машини і втекла. Повернувся тато застав маму в такому сум’ятті, що вирішив спочатку відвезти її до бабусі, а потім вже думати про немовля. До моменту приїзду до бабусі у мами почалися пологи. Швидку вони, звичайно, викликали, але поки та приїхала, мама народила мого брата. На цій сімейній раді було вирішено взяти мене в сім’ю. І приїхала незабаром швидка забрала маму і двійню, яку вона народила. Коли знайомі дивувалися, що ми з братом зовсім не схожі, мама завжди сміялася і говорила: «Це тому, що ми планували одну дитину, а другу нам її ангел-хранитель підклав».