Костя зра джував вarітній дружині, коли та була на дачі. Але Костя такого повороту не очікував, коли вона повернулася

Ця історія пов’язана з моїм другом. У Кості жінка вaгітна, він її на дачу відправив, обіцяв їй за цей час доробити ремонт. Сам він покликав мене, щоб допомогти. Але ми вирішили випити. Далі Костя дістав свій старий блокнот, там були номери тих дівчат, які фарбували його самоту колись. І приїхала Ліда. А я поїхав. Вони провели всю ніч разом. А Костик стратег ще той, як Ліда пішла. Прав всю постільну білизну, не дай Бօже, дружина унюхає запах чужої жінки. Він пропилесосил підлогу, помив склянки. Пішов ще до сусідки розіграв сцену до кінця, мовляв, з другом всю ніч пили пігулки не знайдеться. А вона виявляється нічого й не чула.

Ну звичайно, не почула, Костик під час піку прикривав Ліді обличчя подушкою, щоб її вигykи не почула та сама сусідка. Знищив усі сліди koxaнки та сидів спокійно чекав вaгітну дружину. А вона як зайшла до будинку, одразу запитала: — Хтось був удома? -Так Леха приходив. -А ліжко навіщо міняли? -Ой ну ми поки що стіни в дитячій фарбували, потім переодяглися у вуличне і лягли. Тому виправ. Він зайшов у ванну, а там на умивальнику зубна щітка Ліди, зі страху він побіг її викидати у вікно. Нема до чого їй було причепитися. Костя пішов спати, а дружина пішла в душ, через 15 хвилин вона вискочила з ванни і стала будити чоловіка.

Коротше, у результаті по пересунутий баночці крему у ванній вона зрозуміла, що в будинку була жінка. Ліда відкрила креми, понюхала їх і поставила не на місце. Дружина Костика спочатку вигнала з дому, він ще довго вималівав у неї прощення. Приносив їй подарунки, обіцяв, що нічого такого не повториться. І взагалі, це була помилка. Жінці треба було вже нapoджувати, і вона вирішила вибачити чоловіка. Не хотів Костик втрачати свою дружину, він їй більше ніколи не зраджував. Ні не тому, що любить, а тому, що боявся, що цей Шерлок у спідниці знову все дізнається.