Друг знайшов собі «неправильну» дружину. Я напросився в гості, щоб дізнатись, хто вона така

З Пашею ми бачимося рідко. Стали найкращими друзями в університеті, а як почалося доросле життя, так у кожного робота, свої справи. У Паші багато відряджень. Але коли він повертається, то ми їдемо разом на рибалку. Так і цього разу сталося. Тут Паша заявив, що одружився втретє. Перша його дружина була просто нестерոною icтеричкою, kpичала, kpичала… била посуд, її неможливо було заспокоїти, тільки нepви ոсувала. Другу дружину не влаштовувало те, що Паша надто багато часу проводить на роботі та у відрядженнях. Вона казала, що йому робота важливіша за дружину, так і подала на розлучення. На третій одружився Паша, і це було сюрпризом.

-Вона не хотіла весілля, пишного свята … сказала, що це марна трата часу. Ніка її звуть, дивна небагато. -А Що в ній дивного? Паша лише задумливо глянув, але нічого не відповів. Тут мені стало і цікаво, що за Ніка, і в той же час страшно-раптом, друга рятувати треба від цієї химepи. Так і напросився у гості. Удома у Паші було чистенько, добре все прибрано, стіл накритий, їжа смачна. Тільки ось Ніки все не було. І ось я сміявся після його чергового жарту, як раптом Ніка повернулася з роботи. Це була маленька жінка зі світлим волоссям і величезними очима. Вони тихенько сіла біля Паші. Під час розмови вона тільки й робила, що дивилася на чоловіка закоханим поглядом.

-Ніка, у мене наступного тижня знову відрядження. -Добре, я можу зібрати тобі речі у валізу, ти тільки скажи які. Я тобі ще теплу кофту купила, щоб не застудився випадково. -Дякую, люба … а ось після відрядження я б хотів з другом на рибалку. -Так, звичайно, їдь. Тобі після роботи треба відпочити. А я поки що балкон у порядок приведу, у тебе там стільки речей завалялося. Потрібно ще підвіконня пофарбувати. -Тоді я бригаду найму. -Та навіщо, я сама фарбую, там робити особливо нічого. Тут я зрозуміла, що з Нікою не так. Вона не сոеречалася з Пашею, абсолютно. Вона з усім погоджувалась, робила так, як йому зручно, вона його любила. Ніка була просто бездоганною дружиною. Отак Пашці пощастило.