Подруга жила на широку ногу, а її бідна мати rолодувала у селі. А вирішила провчити її як слід і зателефонувала її чоловікові.

Моя вже колишня подруга нещодавно переїхала до столиці. Ми зустрілися на виставці. Там вона й розповіла, що метою її переїзду до столиці було знайомство та весілля з місцевим. Аня із цим завданням успішно впоралася. Вона в короткий термін знайшла собі заможного чоловіка, якого закохалася «без пам’яті». Після великого та шикарного весілля у неї в буквальному сенсі з’явилося все: величезна квартира, дача, нова машина та, звичайно, забезпеченість. Її мама залишилася на селі, звідки вона сама родом. Жила вона на пенсії , ростила Аню одна. Після того , як донька поїхала, мама Ані почала нудьгувати і збирала діагнози в свою медичну книжку. Аня іноді дзвонила їй, але згодом все рідше і рідше.

Вона тільки й робила, що ходила магазинами, тусувалася і відпочивала на дорогих курортах. Ось одного разу ми з нею були у найбільшому торговому центрі. Їй того дня зателефонувала її мама і попросила грошей на обстеження та ліки. Дзвінок прийшов саме тоді, коли Ганна приміряла дорогу шубу. Коли вона дізналася, чому дзвонила мати, одразу сказала їй, щоб та знайшла собі тимчасову роботу чи брала кредит. Виявляється, що чоловік її не малює гроші, що жити у столиці – важко. Ця бідна жінка вибачилася, сказала, що сама що-небудь придумає. Після того , як вона поклала трубку, продовжила свої примірки. Сказати, що я була шокована – нічого не сказати. Може я вчинила неправильно, але цього ж дня я зателефонувала її чоловікові,

розповіла, що сталося в магазині. Я зустрічала її чоловіка кілька разів, і мені здавалося, що він досить порядний чоловік, і, дякувати Богу, я не помилялася . Він навіть подякував мені і обіцяв, що все вирішить. Через кілька днів, коли ми зустрілися з Анею, вона розповіла мені, що через кілька днів до її мами приїхав дільничний лікар, і сказав, що за якоюсь пільгою її лікуватимуть за повною програмою. Я вдала, що приємно здивована, навіть не сказала, що все вирішив її чоловік. Тільки сумно те, що Аня навіть не зрозуміла, що такі питання взагалі не обговорюються, тим паче з її фінансами. Я, в свою чергу, вдячна її чоловікові, який так швидко зміг вирішити всі проблеми.