Після 45 років шлюбу чоловік одного разу зайшов додому і заявив таке , після чого у мене трохи наnад не трапився , його нах абству не було межі.

Моєму чоловікові нещодавно виповнилося 70 років . Ми з ним прожили разом 45 років , і у нас троє дітей . Все було добре . Ми були звичайною сім’єю , зі своїми звичайними проблемами . Донька заміжня , сини теж одружені, живуть окремо . Одного разу , після черговий річниці , чоловік заявив , що хоче розлучитися . Переконати діти його не змогли . Він нікого не слухав . Рідні не розуміли , що з ним відбувається , і що це за поведінка на старості років. Я теж була в шоці , просила , щоб він не кидав мене. Але він пішов . Через деяке час , нагулявшись , він повернувся додому .

Спочатку я не хотіла приймати його , але потім , як завжди , вибачила заради дітей . Потім сталі жити , як раніше : дім , робота , діти , одним словом , по інерції . Але незабаром він пофарбував свою сивину і знову почав полювати за іншими жінками . Якось він купив собі путівку і сказав , що збирається у відпустку , але без мене . А коли повернувся , заявив , що збирається розлучитися. Знову був шок , адже тоді він на колінах вибачення просив . Наказав мені піти з вдома . Але я нагадала , що одна третя частина квартири належить молодшому синові . Ця квартира тепер стала яблуком розбрату.

Діти хотіли скинутися та купити мені квартиру . Але дочка була проти . Вона тримала образу на батька через те, що батько переписав одну третю частину на молодшого брата . Колишній чоловік навідріз відмовився робити що-небудь для дружини . Він в одну мить забув роки , прожиті разом . Тепер я залишилася без хати , без нічого , але я думаю про свої дітей , щоб ті через квартиру не сварилися між собою . Я завжди залишаюсь матір’ю . Я ніколи не думаю про себе , а думаю , в першу черга , про дітей . Хіба я могла припустити , що після 45 років шлюбу чоловік кине мене у розбитого корита і посіє конфлікт у сім’ї ?