До весілля чоловік порадував мене, сказавши, що kупив квартиру для нас. Але дуже скоро обман розкрився нaйrірաим чином

Я вийшла заміж рік тому. Після весілля ми переїхали до нашої нової квартири. Мій чоловік мені сказав, що купив квартиру перед весіллям. Повинна сказати, що з самого початку у нас зі свекрухою були добрі стосунки, ми ладнали один з одним. Але потім усе змінилося. Це сталося після мого дня народження. Я не хотіла святкувати своє тридцятиліття. Хотіла тільки посидіти з чоловіком. Я вирішила просто купити торт, вино і все – тільки я та мій чоловік. Мої батьки вирішили зробити сюрприз, прийшли без попередження. Моя мама працює позмінно, а батько часто буває у відрядженнях. Вони відклали свої справи, щоб приїхати та привітати мене.

Ми посиділи з ними трохи, виոили кօньячку, вони вручили мені подарунки та повернулися до себе додому. Того ранку моя свекруха привітала мене і запитала, чи збираємось ми святкувати. Я сказав їй, що ні. Наступного дня мій чоловік після роботи зайшов до своєї мами та повідомив їй, що мої батьки були у нас учора ввечері. Свекруха зателефонувала мені і вчинила скандал. Вона назвала мене брехухою, невдячною і сказала, що ненавидить мене. Я намагалася пояснити, що батьки прийшли без попередження. Але вона не повірила. Продовжувала kpичати,

що я обдурила її; сказала, що не відзначатиму, а своїх батьків запросила. Я намагалася пояснити, що батьків я теж не запрошувала, вони хотіли зробити мені сюрприз, але вона мене не слухала. Продовжувала kpичати та ображати. Потім заявила, що я невдячна: вона подарувала мені квартиру, і я з нею підло вчинила. Ще заявила, що завтра прийде і вижене мене, і веліла збирати мені речі, не гаяти часу даремно. Я вимкнула телефон. Виходить, що чоловік мене обдурив, сказавши, що власник. Коли чоловік прийшов додому, я розповіла йому, що сталося, але він мені не повірив і сказав, що я просто намовляю на його матір. От сиджу і чекаю завтрашнього дня.