Не послухавши моїх подружок, я вийшла заміж за Сергія, але вже на другий нашого сімейного життя я подала на роз лучення.

Ще до весілля багато подружок говорили мені добре подумати перед тим, як виходити за Сергія. Він був відомий своєю любов’ю до жінок, але я не звернула на ці слова особливої уваги, адже зі мною, мені здавалося, він змінився. Весільну подорож вирішили провести в Італії. Вирушали за 2 дні після весілля, планували залишатися там тиждень. Все було добре, або я була сліпа – не знаю, але нічого не віщувало лиха. Першого ж дня відпочинку чоловік сказав, що ввечері намічається якийсь супер-важливий футбольний матч. Я футболом не захоплююся, тому із чистою совістю залишила чоловіка в барі, а сама повернулася до номера – вирішила провести кілька годин наодинці із собою. Не чекаючи свого ненаглядного, я лягла спати. Прокинулася вже пізно вночі і побачила, точніше сказати, не побачила чоловіка поряд.

Я написала йому повідомлення, але не відповідав. Це не насторожило, оскільки Сергій не завжди відповідав на повідомлення, йому не надходили повідомлення. А ще причиною міг би бути ոօганий інтернет, але це не суть. Через годину я зрозуміла, що сенсу чекати на відповідь чоловіка більше немає. Встала, одяглась і пішла до бару, де залишила чоловіка. Там я побачила лише трьох чоловіків у компанії своїх напоїв. Сергія не було, тож я підійшла до бармена. Той ոօгано говорив англійською, але я змогла порозумітися з ним. Я показала йому фото мого чоловіка на телефоні та запитала, де він. Бармен абияк пояснив, що той сидів з якоюсь блондинкою і з нею пішов звідти, але куди — бармен не знав. Я повернулася в номер, зібрала речі, зателефонувала до ресепшену, зняла собі окремий номер і перевезла всі речі туди.

Чоловікові я залишила прощальну записку. Наступного дня він знайшов мене в холі, підійшов, упав навколішки, почав щось пояснювати, а від його сорочки так і віяло жіночими духами. Я прийняла для себе безповоротне рішення: ні за що не приймати чоловіка назад, адже треба було бути таким ոідлим, щоб змінювати мені мало не в перший день нашого сімейного життя. Після цієї зустрічі ми з ним більше не спілкувалися. У літаку летіли на сусідніх місцях, але жодного слова одне одному за всю дорогу не сказали. У місті ми зустрічалися кілька разів з паперових питань. Вже за місяць я подала на розлучення. Ось так некрасиво закінчилася наша романтична любовна історія.