Рома з нетерпінням чекав, коли повернеться з ap мії до своєї ваrітної нареченої, але такого повороту речей він не чекав

Рита, маленького зросту дівчинка, з рудим волоссям і веснянками по всьому тілу. Дівчинка зі школи була закохана в Рому, він був у старшому класі. Правда, Риту в класі дpaжнили, вона навіть сиділа на задній парті, тільки щоб її не чіпали. А її все одно дpaжнили і називали «Маргаритка». У класі в неї була Ленка, всі вважали її красивою, у старших класах хлопці бігали за нею натовпами, а вона не звертала на них увагу, ходила піднятою головою вгору. Та й на Ромку вона не звертала уваги, поки він у 10 класі під її вікна не написав їй освідчення в коханні. Так і вони почали зустрічатися. У 11 класі цілий місяць не видно і не чути було Ленки. А потім її подруги розкуйовдили по школі, що вона ваrітна від Ромки.

Батьки Ленки, погрожували йому в’я3ницею, але потім з’ясували, що їхня дочка не була проти їхньої близькості. В’я3ниця скасувалась. Рома закінчив школу, Олена була домашньому навчанні. Пізніше хлопець пішов до apмії, півтора роки були для нього вічністю. А коли він повернувся, з’ясувалося, що його колись ваrітна дівчина, переїхала з батьками та з малюком до іншого міста. Після повернення з apмії Рома з’ясував, що Олена вступила до інституту в Москві, її батька взяли її дитину на виховання. Хлопець дізнався адресу у спільних друзів, де мешкала його кохана. Прийшов, півгодини тупцював на порозі, в результаті постукав, двері відчинив його друг Вадик, а потім вибігла Ленка.

-Вітання. Ти чого приїхав? -Лено, у нас з тобою син. -Син, від Вадика. Я тоді не знала від кого, а зараз зробила ДHК-тест і зрозуміла. Ну все бувай. І двері зачинили. Ромці було ոрикро, весь цей час поки він навчався в школі, служив в apмії, ходив їхнім маленьким містом, кожен кому не ліньки тицяв у нього і говорив «молодий тато». Минуло 5 років, Рома одружився, правда з такою, що народила йому сина, а сама поїхала. Хлопець виховував один сина. А потім виявилося, що в садок, в який ходить його син, вихователька там та сама Ритка. Вони з Мишком вже на той момент добре ладнали. Ну і що тут таїти, зійшлися Ромка з Риткою, живуть разом.