Моя розв едена подруга звернулася до мене і вимаrала rрошей, щоб kупити одяг і їжу дитині. Я відмовила, бо знала на що вона насправді буде витрачати ці rроші.

Я ніколи не розуміла дівчат, які виходять заміж за розрахунком. Найчастіше, звичайно ж, заради грошей. Проте є частина жіночої статі, яка, навпаки, прагне до самостійності і самодостатності. Мені двадцять шість років. Я ще не вийшла заміж. Працюю і живу виключно для себе. Мені доводиться багато працювати, зате я можу дозволити собі все, що бажаю. Ми з моєю подругою однолітки. Ліза спочатку працювала касиром. Їй не сподобалося така життя. Вона знайшла вихід із ситуації. У мріях було зустріти багача і розкішно жити. Ні в чому не потребувати, як вона говорить. Мрії збуваються.

Подружка вийшла заміж за бізнесмена. У них народилася дочка. Жили вони більше, ніж відмінно. Купували дорогий одяг, харчувалися продуктами вищої якості. Не відмовляли собі ні в чому. Походи в ресторани, подорожі за кордон, шикарні курорти. Життя мрії! Чоловік збанкрутував, його багатство замінили борги. Він продав якусь частину свого майна і закрив борги. Проте життя вже не було колишнім. Доводилося в чомусь відмовляти собі. Сім’я почала економити. Лізу такий результат подій не влаштовував. Вона вирішила розлучитися і знайти собі іншого багатія.

От тільки дівчина не врахувала той факт, що тепер у неї є дитина на руках. Після розлучення їй нічого не залишилося нічого, крім того, щоб повернутися до батьків у село. Подружка звернулася до мене і вимагала грошей, щоб купити одяг і їжу дитині. От тільки я не допомогла. Адже я чудово знаю, що дитину повністю забезпечують дідусь з бабусею. Дівчина просила грошей для своїх вечірок і нарядів. Я лише порадила Єлизаветі знайти роботу і взятися за розум. Замість того щоб сидіти на шиї у батьків, їй давно пора стати самостійною, а не просити грошей у подруг… Як ви думаєте, чи варто вибирати чоловіка по кишені?