Тітка приїхала з донькою і зятем в гості, привезли м’яса і дорогого вина, але моя мама вист авила їх за двері.

У моєї мами велика сім’я. Їх було шестеро дітей, але зараз залишилося троє. Моя мама з однією моєю тіткою живуть в селі. У них тимчасові підробітки. Влітку вони працюють, а взимку живуть тим, що заробили за сезон. У нас і у них, звичайно, є ще й город, і ми робимо заготовки на зиму. Інша сестра мамина живе в місті. У неї є простора квартира і дача. Чоловік її працює директором в будівельній компанії. Звичайно, вони не завжди так жили. Колись вони теж жили в селі, а мама з тіткою постійно їм допомагали, чим могли. Але потім їхні справи пішли в гору, і вони забули про нас.

Одного разу моя мама в автобусі випадково дізналася, що сестра видала заміж дочку. Вона спочатку здивувалася, але потім зробила вигляд, що знає, тому що їй було соромно перед людьми. Звичайно, а кому ж не буде соромно, адже рідна сестра її не покликала на весілля дочки. Мама прийшла додому і розповіла все тітці. Тітка теж була в шоці. Їй теж стало дуже прикро. Вони вирішили зателефонувати і привітати, щоб у неї совість прокинулася. Але вона сказала сухе «спасибі» і кинула трубку. Напевно, у неї всередині щось ворухнулося, і вона вирішила приїхати до нас додому в гості і відсвяткувати таку важливу подію в їхньому житті.

Але моя мама була дуже ображена і вирішила виставити їх за двері. Вона сказала, що, якщо вони соромляться нас покликати в ресторан, так як ми сільські, а вони аристократи, то і до нас додому не потрібно було приходити. Чоловік тітки сказав, що так, вони соромляться нас, і якби ми поїхали в ресторан, то весь ресторан просмердів би свининою. Він сильно образив маму, і вона сказала, щоб ті більше ніколи не приїжджали до нас додому, і що вона бачити їх не хоче. Інша тітка, звичайно, підтримала маму, і вона теж сказала, що не хоче більше з ними спілкуватися.