Оксана розповіла подрузі, що чоловік див но поводиться, а подруга запропонувала їй nростежити за ним. У результаті з’ясувалося неймовірне

Оксана дивилася на свого чоловіка і не могла його впізнати. Вів він себе останнім часом дивно якось. Все занадто швидко змінилося. Вирішив змінити зачіску, накупив нові модні сорочки, піджак. І це Вітя, якого вона за всі роки шлюбу насилу вмовляла піти з нею в магазин. Що ж змінилося? Щоранку тепер він приймав душ, модно одягався, пирскався парфумом, йшов на роботу. Хоча особливих професійних успіхів там не спостерігалося. Він не був начальником підприємства. Тому було незрозуміло куди він так чепуриться. Йому нещодавно виповнилося 40. Оксана думала, що це все обумовлено kризою середнього віку, але нещодавно вона виявила, що на телефоні чоловіка ще й пароль з’явився. Тоді вона вирішила з ним серйозно поговорити. Це було безумовно тривожним дзвіночком.

Увечері він повернувся пізно, сказав, що затримали на роботі, дуже багато часу провів у ванній. Оксана мало не заснула. Вона спробувала з ним поговорити, але нічого путнього з цього не вийшло. Він просто говорив, що втомився так жити і захотів змінити імідж. Мовляв, просто втомлюється на роботі, тому вони і віддалися. — Ти думаєш, що зараз вдалий час для того, щоб змінювати імідж? — здивувалася Оксана, — ми ж збираємо на перший внесок іnотеки. Чоловік відмахнувся. — Я просто хочу нормально жити. Я втомився і хочу виглядати солідніше. Наступного дня Оксана покликала подругу до себе, щоб порадитися. Вислухавши всю історію, Олена задумливо прикусила губу. — За ним потрібно простежити, раптом він тобі зрад жує, — сказала Олена, — до рречі, тобі теж потрібно змінити трохи зовнішній вигляд, виглядаєш не дуже.

Оксана важко зітхнула. Вона погодилася з її аргументами, пішла, щоб взяти трохи грошей з сімейних накопичень. Але прийшла практично з порожньою коробкою. — Це все, що там залишилося, — розтрощено сказала Оксана, — він все забрав! — Ось негідник! Потім у Оксани від надлишку переживань розболілася голова. Вона лягла, щоб відпочити і виnадково заснула. Прокинулася від тихих звуків. Хтось на кухні перемовлявся. — Далі, що будемо робити? — Вона знає про гроші, але не знає про нас,- сказала Олена. Її чоловік задумливо відповів: — Ну хочеш я роз лучуся і одружуся з тобою? Олена тихесенько розсміялася. — Я подумаю. Який же ти негідник, зрад жуєш дружині з її найкращою подругою! Плакала Оксана, сидячи на дивані, їй було приkро і бол яче, що чоловік зра див, та ще таким підлим чином. Скоро вона подала на роз лучення і поїхала до своєї мами. Саме в селі вона зустріла справжнє kохання, але це вже зовсім інша історія.