«Не твій він син!»- сказала йому п’яна сестра дружини і зачинила двері. Андрій, після довгих мук, все таки вирішив зробити те ст на батьківство

— Ну, удачі, синку! — напучував Андрій свого сина першокласника, nроводжаючи того в перший раз в перший клас. Сина він обожнював. Його копія. І сміється як він, і техніку любить, як і батько в дитинстві. Вдома його чекала дружина. Увійшовши в квартиру, він почув, як старша сестра його дружини Ольги, Галина, вкотре клянчить гроші на випивку. — Ти-то добре влаштувалася, заміжня, — говорила вона, — а я самотня жінка. Що ж ти така шкідлива? Ти ж бачиш, що я» хворію», дай грошей на»ліки». Я ж копита відкину, і моя сме рть залишиться на твоїй совісті. — Галина, не ганьбися. Згадай зрештою, що ти жінка.

— Хто, хто, а ти б помовчав про ганьбу, рогатенький. Дружина твоя дитинку нагуляла, і тобі на шию повісила. (K/V) — Ти що таке несеш? Чому ти брешеш? — побіліла Ольга. — Не треба було сестрі відмовляти в доnомозі. Тепер сама в багнюці, по самі вуха, — бурмотіла Галина хитаючись йдучи до дверей. Там обернулася, і дивлячись на Андрія, додала, — не твій син. Ольга ревіла, Андрій її заспокоював, в душі йому було nогано. Зараз треба йти за сином. По дорозі в школу Андрій думав: «Слова Галини — чистої води поклеп». Але все ж іноді проскакувало: «а раптом?». Він ніколи не сумнівався у вірності Ольги.

Але все ж втратив спокій. Коли він спілкувався з Ольгою, або грав з сином, на душі у нього було світло і спокійно. Але варто було залишитися одному, як гнилі слова Галини звучали у нього у вухах. Щоб раз і назавжди виключити всякі сумніви, Андрій вирішив провести Д НК-ан аліз. Два тижні тягнулися довго і болісно. Нарешті лабораторія видала результат. З майже стовідсотковою ймовірністю Іванко його син. Він сидів на лавці і посміхався. «Ніколи не скажу Ользі, що зробив тест. Нема чого їй знати, що, піддавшись слабкості, я засумнівався в ній».