Галина Володимирівна, крім мільйона, ще й обіцяла посидіти з онуком. А коли той наро дився Инна зрозуміла, що на матір розраховувати не варто

Є такий герой мультфільму — Обіцялкин. Вічно лізе зі своїми проектами-обіцянками. Але ніколи не виконує їх. Таке враження, що творці мультфільму змалювали образ Обіцялкіна з мами Інни… Галина Володимирівна обіцяла на весілля дочки подарувати мільйон. Але сума лежала на строковому рахунку, тому, щоб не втрачати відсотки, молоді з мамою разом вирішили дочекатися призначеного терміну. Чекати три місяці. А за цей час підібрати квартиру, на куnівлю якої піде подарована су ма. Інна з чоловіком Павлом бігали, дивилися квартири, підбирали район, розглядали варіанти пропозицій банків по іпотеці. Але коли три місяці пройшли, Галина Володимирівна продовжила термін вкладу ще на один рік. — У тебе ще молоко на губах не просохло, — пояснювала вона свій вчинок дочки.

— Тебе Паша через пару місяців кине, бо ти ніяка господиня. — А чому тоді обіцяла?! Хто тебе за язик тягнув? — обурювалася дочка. — Я не зобов’язана дарувати подарунки. Виростила, вивчила, далі сама… Минуло кілька років. Павло з Інною обзавелися іnотечною квартирою, завели сина. Хлопчикові вже два рочки, і Інна сидить з малюком в деkреті. Галина Володимирівна, звичайно ж, обіцяла доnомогти з онуком. Але, по факту, стала зіц-бабусею. Прийде до дочки, чаю поп’є, погладить онука по голові, полає дочку за безлад у квартирі і піде. Місяць тому Інні зателефонував директор фірми: «Терміново виходь на роботу. Без тебе ніяк». Дуже вчасно до речі подзвонив, так як в бюд жеті молодих почала утворюватися тріщина.

Подружжя стали думати, що робити з дитиною, шукали няню, попросили тещу розпитати у знайомих. Несподівано та зголосилася сама посидіти з онуком за гроші. Інна кілька разів уточнила: «Ти зможеш? Витримаєш?». Мама обіцяла, що все буде «ОК». А сьогодні подружжя потрапили в «пробку» і запізнилися на годину від обговоренного часу, щоб забрати дитину у бабусі. Та влаштувала їм сkандал: «Я втомилася! Ми так не домовлялися! Не потрібні мені ваші гроші! Більше не привозьте до мене онука!». Ну натуральна «Обіцялкіна». Один в один. Тепер батьки думають, що робити з сином. Адже завтра Інні на роботу.