Kоли я вперше познайомилася з невісткою, то вона мені не сподобалася, але хто б міг подумати, що потім вона стане мені ріднішою за всіх

Я накривала на стіл, і тут на мене наринули спогади, і я просто не витримала. Покликала на вечерю ко лишню невістку з дитиною, а синові заборонила приходити. Мій син роз лучився ще років п’ять тому. Причому з його боку це було дуже грубо, адже пішов він до іншої жінки, коли дитині було всього кілька місяців. Під моїм тиском він залишив квартиру ко лишній невістці з дитиною, вона була їм потрібніша, а син міг і сам заробити на нову.

Нова невістка мені ніяк не подобалася. Вона була якоюсь нетовариською і закритою по відношенню до мене. Невістка не хотіла завезти дитину, все говорила, що їй рано псувати кар’єру та фігуру, хоча їй було вже 30. З новою дружиною сина я не спілкуюся, не склалася у нас будь-яка мінімальна дружба, а ко лишня невістка мене мамою називала … Зробила я котлети, накрила на стіл, дитині куnила плюшевого зайчика і терпляче чекала ко лишню невістки.

Вони прийшли доволі швид ко. На дитині блищала гарна рожева сукня, а її посмішка… вона була дуже рада мене бачити, як і я їх. Адже я навіть не помітила, як ко лишня невістка стала мені настільки рідною. Коли ми тільки познайомилися вона залишила враження якоїсь простушки, але зараз я розумію, що краще невістки, ніж вона в мене не буде, я й не прийму іншу.