Підслухавши розмову свекрухи, я трохи дар мо ви не втратила, після цього я назавжди перестала спілкуватися з нею

Мені так хочеться з вами поділитися своєю історією, моїх відносин зі свекрухою. Так сталося, що після того, як я наро дила, нам з чоловіком не вистачало rрошей в перший час. А Славочці вже був рік і він зліз з молочного прикорму, міг їсти звичайну їжу. Загалом, я прийняла рішення, що вийду на роботу, доnомагати потрібно було чоловікові. На няню нам точно не вистачало і тут нам на доnомогу прийшла мама чоловіка. До речі, у нас з нею були завжди прекрасні відносини, мені так здавалося. Вона з радістю взяла онука, а влітку вона вже забрала його на дачу, моєму синові вже було 1,5 року.

І ось через місяць перебування з бабусею на дачі, я подзвонила їм. Ми люб’язничали, жартували про сільський туалет, мовляв, цей цікавий і до нього добереться. У підсумку ми вже клали трубку, а свекруха забула натиснути на кнопку мабуть, вона тоді зі своєю подругою сиділа, ну тут я все про себе почула: — Дзвонила ця ненормальна, думає, що я за її дитиною не додивлюся, скинула мені його, а сама чорти чим займається. Мій син, тільки на неї і заробляє, погань таку утримує. Він вічно голодний ходить, працює цілий день, а вона йому навіть поїсти приготувати не може.

Ну ось після цих слів, я на наступний день приїхала і забрала свого сина. Більше я ні про що не прошу, я навіть їй причину пояснювати не стала. Найняла няньку і все. А чоловікові? Він весь цей час обходив мене стороною, ніби чужу. Їздив кожен день до мами, вона його годувала. На прохання їсти вдома він відмахувався: мамі не міг відмовити, мабуть. Ну вона йому там профілаkтику і проводила, яка я погань нікудишня. Він потім мені пред’явив, що я його мати образила; мої пояснення щодо того дня вона і чути не хотіла. Незабаром ми перестали бачитися; він проводив цілий день у мами, а потім і зовсім до неї переїхав. Я ж подала на роз лучення. Так і живу з сином.