Наша невістка часто просила від нас чогось, і ми завжди їй і нашому синові доnомагали. Але одного разу вона зажадала nродати нашу машину і віддати rроші їй. Коли дізналися, на що вона хоче вит ратити ці rроші, сkам’яніли.

Нещодавно друг розповів мені одну цікаву історію. Андрій дуже хороший хлопець, вчився добре, зараз займає високу посаду. Розумний, симпатичний, турботливий і добрий. Проблема в тому, що йому ніколи не щастило з дівчатами. Одна заради грошей з ним була, інша зрад жувала, ще одна обманювала постійно. Через якийсь час в його житті з’явилася Анастасія. Він зрозумів, що зустрів ту саму. Вона ідеальна дівчина. З нею ніколи не нудно, готує бездоганно. Дуже красива і цікава. Не було ніяких недоліків, але це тільки до весілля. Тут і почалося все цікаве. Андрій забезпечена людина, але навіть у нього не виходило виконувати всі її бажання.

Вони порахували витрати, і хлопець зрозумів, що не витягує такі суми. Адже дівчина крім шикарного весілля хотіла ще й на відпочинок. Вона не хотіла йти на поступки, знаходила різні варіанти. Найцікавішою була остання пропозиція. Вона сказала, що батьки нареченого можуть продати одну з машин і купити їм путівки. Андрій був в шоці від такої заяви, але не став нічого говорити. Якщо мрію про шикарне весілля він ще міг зрозуміти, то ось це ніяк не вкладалося в його голові. Звичайно, він нічого не збирався говорити батькам. Але змиритися з цим він теж не зміг.

Зараз Андрій знову в активному пошуку. Через тиждень він їде на відпочинок один. Батьки були згодні зробити все заради сина, проте хлопець зрозумів, що така дівчина не гідна цього. Вони розлучилися за пару днів до весілля. Це позбавило його від величезних витрат. Тепер на накопичені гроші він зможе добре повеселитися і знову відчути себе вільним. Здавалося б, люди стільки років спілкуються, зустрічаються, впізнають один одного. Але справжнє обличчя бачать в останню хвилину. А деякі тільки після спільного життя, це і призводить до розлу чення…