Зоріна після сме рті мами проживала важкі часи, але те, що вона знайшла на її городі, змінило життя жінки назавжди

Заріні останнім часом дуже важко. Через пандемію їх заробіток зменшився, вони важко зводять кінці з кінцями. Заріна з чоловіком живуть у селі. У будинку, який дістався їй у спадок від матері. Мама Заріни nомерла двадцять п’ять років тому. Вона дуже любила стежити за городом. Город у них був величезний. Дуже смачні фрукти та овочі були на ньому. Мама Заріни посадила там кущ смородини; вона дуже любила ці ягоди, і завжди старанно стежила за ними.

Але все-таки минуло двадцять п’ять років після її смер ті, і цей кущ теж треба було прибрати. От і коли прибирала Заріна з чоловіком цей кущ, знайшла там вона на кшталт кілець. Коли вона підняла ці обручки, зрозуміла, що це не кільця, а ножиці. Заріна одразу згадала історію, пов’язану з цими ножицями. Мама її завжди мала при собі городні ножиці. Вона зберігала їх у кишені. Ось якось і втратила.

Коли садила ці кущі, разом із землею випадково закопала в яму. Знайшовши ці ножиці, Заріна зрозуміла, що в такий скрутний момент вони зможуть передати їй сили матері. Вона цим хоче сказати, що все буде гаразд. Що це тимчасово, що все налагодиться. А Заріна ще й була шоkована тим, як протрималися ці ножиці стільки років. Вона вирішила упорядкувати їх і користуватися ними.