Дружина, залишивши мене і дітей, пішла до свого kоханця. А нещодавно вона повернулася до мене з найпідлишою вимоrою, що я взагалі чув

Історія у нашої сім’ї, якщо можна її так називати, досить незвичайна. Моя дружина одного разу просто заявила, що йде до іншого чоловіка, той, за її словами, був багато в чому краще за мене.Це було досить несподівано, але тим не менш я силою її утримувати не став. До речі, діти «тимчасово» залишилися зі мною тоді.Пішла дружина до колишнього кримінальника, до слова. І не протрималася вона з ним і 3 місяців. Повернулася після другого.Коли вона зайшла додому, я побачив її обличчя і руки – всі в синцях і подряпинах.

Причина відходу була зрозуміла. Вона сказала, мовляв, раз ми офіційно не розл учені, то доведеться мені звикнутися з тим, що вона буде жити в моєму будинку, поки не знайде собі роботу і житло.Я цього терпіти не збирався. Швидко зібрав її речі і сказав, щоб вона провалювала якомога швидше, а дітей я вирішив залишити у себе.Тоді моя поки ще дружина почала кричати і істерити, мовляв, вона впише мене батьком в свідоцтво про народ ження її ще не народ женої дитинки колишнього кримінальника і подасть на мене в суд.

Закон зобов’язує мене забезпечувати ваrітну дружину до пол0гів і ще рік після. А розлу читися ми можемо тільки з її згоди. А щоб довести, що я ніяк з тією дитиною не пов’язаний, мені потрібно заплатити купу грошей і призначити судмедекспертизу…Не знаю, що тепер робити, адже я серйозно не збираюся жити з нею 2 роки. Я готовий на все, аби вона скоріше пішла з мого будинку і залишила мене з дітьми в спокої.