Коли з мамою трапилася бі да, мені подзвонила її найкраща подруга і розповіла, що накоїв батько, тоді я і вирішила все взяти в свої руки

Коли я вступила до інституту, у мене була можливість переїхати жити в гуртожиток. Але моя сестра з чоловіком наполягли, щоб я залишалася у них. Адже у них трикімнатна квартира і для мене там місце теж знайдеться. А нещодавно сестра з чоловіком прийняли рішення і мою маму до себе покликати. Мама жила з татом, він з часом почав випивати, а незабаром зовсім з роботи вийшов і став повністю жити на маминій шиї. Мало того, що не працював, так ще й у неї гроші просив на випивку.

Одного разу він, як завжди, вимаrав гроші на випивку у мами, а вона йому не дала, відмовила, сказавши, що спізнюється на роботу і відразу ж вийшла, щоб той не закотив сkандал. Так він взяв домашній плазмовий телевізор, продав його невідомо де, зібрав пару дорогоцінних речей з техніки і здав в ломбард. Покликав своїх товаришів по чарці додому і довів до істерики мати, коли та повернулася з роботи. Вона відразу ж пішла до подруги і не збиралася більше повертатися туди.

Подруга мами мені подзвонила і попередила, що мама у неї, щоб її не шукали в квартирі. Вони були кращими подругами, і вона могла там залишитися назавжди. Але сестра і зять наполягли, щоб вона приїхала до нас. Мама погодилася, і ми стали жити дружно всі разом. Мої подруги мене шkодують, а я зовсім не турбуюся з цього приводу. Адже жити великою сім’єю це класно. Ми всі один одному допомагаємо, мама в основному займається дітьми і готуванням, я з сестрою прибиранням і прасуванням. Так що нам можна навіть позаздрити.