Юля доnомогла п’яному чоловікові на вулиці, перетягла його до свого дому, щоб він не за мерз на вулиці. Вона навіть уявити не могла, що за кілька днів стане дружиною мільй онера.

Юля була правильною слухняною дівчиною. Вона була ще маленькою, коли помер батько. Мама робила все, щоб забезпечити себе та доньку. Їм довелося нелегко. Юля була відмінницею в школі, але через ці проблеми трошки відстала і закінчила школу зі срібною медаллю.У неї з дитинства була мрія стати юристом, тому вона вступила на юридичний факультет. Але їй довелося вступити на заочний відділ, щоб поєднувати навчання з роботою. Вона мала допомогти мамі фінансово, адже зі здоров’ям мами останнім часом не все гаразд.Вона влаштувалася на роботу далеко не за фахом, продавщицею у фруктовому магазині. Зарплата була не дуже великою, але магазин був поряд з будинком. Це було основним чинником.

Якось, закінчивши роботу, Юля вийшла з роботи, закрила магазин і виявила на сходах чоловіка. Він був п’яний і спав. Але на вулиці була зима, а він був лише у легкому светрі.Юля не змогла залишити його там змерзнути, вирішила перетягнути його до себе додому.Мати була в шоці. Дівчина завжди була зразковою та правильною. У неї навіть хлопця доти не було, а тут вона притягла додому п’яного мужика.Юля втихомирила маму, аргументуючи свій вчинок.Вранці, коли Юля прокинулася, від чоловіка й сліду не було. Мама розповіла їй, що чоловік прокинувся, від сорому не знав, куди подітися. Він вибачився тисячу разів, сказав, що з ним таке вперше, а потім розповів, що мав угоду.Під час вечері співрозмовники його напоїли, пограбували та залишили десь на вулиці.

Він попросив мамі передати Юлі, що він вдячний їй за його порятунок, але, на жаль, йому соромно дивитися їй у вічі. Через три дні ввечері Юля знову зачиняла магазин, а там на нього чекав той мужик, але цього разу тверезий, гарний, в елегантному костюмі, за спиною стояла дорога іномарка.- Хочу особисто віддячити вам, — сказав він і запросив Юлю на вечерю.Вона погодилася. Після вечері чоловік спитав у неї дозвіл зателефонувати їй, вона відмовила. Але щоразу, коли він дзвонив і казав, що приїхав, вона бігла вниз в одних домашніх капцях. Адже серцю не накажеш.Вони почали зустрічатися, і через деякий час він надів на палець Юлі обручку, а потім зробив їй пропозицію.– Це для того, щоб ти не встигла відмовити, – заявив він.- А я й не збиралася, — відповіла Юля.