Мити кросівки чоловіка — це обов’язок жінки — впевнено заявив мій друг . Я дав йому гідну відповідь

Одного ранку я вийшов на пробіжку і побачив свого товариша-фізкультурника. Коли він побачив мої нові жовті кросівки, здивувався, що я їх одягнув у таку погоду. На вулиці йшов дощ. А потім сказав, що все одно у мене є дружина, і вона помиє кросівки.Я здивувався, тому що моя дружина ніколи не мила мої кросівки. Мій друг впевнено заявив, що це взагалі входить в обов’язки жінки — мити кросівки чоловіка. Я був у шоці від цього думки і пояснив усе по порядку. Чомусь у всіх закладена ця думка, що жінка народжується зі списком під назвою «має».

А насправді вона нікому нічого не винна. У нас, наприклад, ніколи не було таких проблем із дружиною. Готувати вона дуже любить – і готує із задоволенням. Але вона, наприклад, не любить мити підлогу, і я їй допомагаю.Мені насправді не важко мити підлогу, і якщо моя дружина не любить цього робити, я роблю за неї. Або, якщо я бачу, що вона дуже втомилася, я сам мій посуд. Це, напевно, в давнину було так, що дружина повинна все робити чоловікові. А зараз часи інші й існує саме для таких випадків поняття «родина»,

щоб один друг допомогти. Одна знайома сказала, що через 20 років шлюбу вона розлучилася, тому що чоловік постійно говорив, що вона має для нього щось робити.А зараз вона вільна, нічого не винна і живе своїм життям. Я не знаю, де це написано і хто це взагалі придумав, що жінка щось винна. Якщо людина хоче, робить, якщо не хоче, то не можна змушувати її щось робити. Якось жінка просто встане і піде.Жінки, звісно, сильні, але зловживати цим теж не варто.