Познайомилася з «ідеальним» чоловіком на сайті знайомств, але те, що він зробив зі мною на першій же зустрічі, я не забуду у житті

Я вже не юна леді. Мені вже за сорок. Я ніколи не була заміжня і в мене немає дітей. Я завжди ставила на перше місце бізнес, для особистого життя ніколи часу не вистачало. Та й боялася цих шлюбів і можливих розл учень, думала краще не зв’язуватися з чоловіками.Але роки беруть своє, і жах ливо виявити, що вдома на тебе ніхто не чекає і стає сумно. Я вирішила зареєструватися на сайті знайомств. Раптом мені пощастить і знайду там діамант. Я пробула там півтора місяця і жодного разу не зустріла нормального чоловіка. Мені траплялися одні тільки альфонси і нероби.

Я вже хотіла видалятися з сайту, раптом мені написав чоловік. Він сказав мені, що дійсно йому подобаюся, і запросив повечеряти в ресторані. Невже на цьому сайті є такі забезпечені чоловіки? Я погодилася. Ми домовилися про зустріч. Я приїхала на зустріч, він потягнув мене в магазин електроніки, розділ телефонів. Подумала, що хоче купити мені телефон. Він взяв найдорожчий телефон і запитав, чи подобається він мені. Я відповіла, що ціна трохи зависока.

Він сказав, що я можу придбати його у кредит. Тобто, він запропонував купити телефон за мій рахунок. Я вирішила обійти тему і повідомила, що голодна. Він сказав, що у нього немає грошей. Він думав, я нагодую його. От і все. Я не стала нічого запитувати і з’ясовувати з ним. Просто сказала, що мені треба негайно повернутися додому, і просто поїхала. Сказати, що я вражена від цього побачення, було б недостатньо. Що сталося з чоловіками? Що взагалі очікувати, що жінка буде платити?