Я зв’язалася з одруженим чоловіком. Ми дуже любили одне одного, але він був проти заводити дитину. Говорив , що це rріх. Але потім так вийшло, що я заваrітніла.

Мені було 26 років, коли я познайомився з ним. І шалено закохалася в нього. Це було кохання з першого погляду. Найжахливіше те, що після того, як я закохалася, дізналася, що він одружений.Я розуміла, що це неправильно, що потрібно бігти від його, але нічого вже не могла із собою поробити, тому що шалено любила. Він теж говорив, що любить мене , що збирається розлу читися і ми обов’язково одружимося. Ми цілими днями переписувалися, зустрічалися кожен вечір. Вперше я відчула , що значить бути коханою.

Коли я затіяла розмова про дитину, він сказав , що позашлюбна дитина — це гріх. Але вийшло так, що я заваrітніла і сказала, що не буду позбавлятися від дитини і буду народ жувати . Про розлу чення він вже мовчав. Про це більше не йшла мова.У нього виникли фінансові проблеми. Він наполягав , щоб я пішла , позбулася від дитини, але я цього не зробила. Щоб покарати мене, він довгий час не виходив на зв’язок. Я теж не наполягала. Мені скоро потрібно народжувати дитину, а він тепер шукає зі мною зустрічі. Хоча я дуже сильно кохаю його , але не хочу більше з ним зустрічатися.

Я хочу, щоб ця шалена любов пройшла, і я спокійно жила зі своєю дитиною. А на аліменти подавати я все-таки не буду. Дуже пишаюся собою, що залишила свою дитину і вже кохаю його . Подолала усі труднощі і впевнена, що в мене будуть тепер найкращі дні. Адже я більше ніколи не буду одна, мені не загрожує самотнє життя. Тепер зі мною завжди буде мій малюк .А він нехай вирішує свої сімейні проблеми. Я більше його бачити не хочу. Я вирішила заблокувати його номер, щоб він більше не грав із моїми почуттями.