Він стверджував, що ми призначені одне для одного. Але згодом я перестала вірити йому і одна зустріч з колегою стала для мене фатальною.

У школі мені подобається хлопчик. Це була звичайна дитяча симпатія, до того ж він гуляв із моєю подругою, тому я ні на що не розраховувала. Після школи зв’язок із ним зник. Зустрілися ми через кілька років в іншому місті. Це була чиста випадковість. Я переїхала туди вчитися, а він у справах. Він запропонував сходити разом кави попити, я погодилася. Приємно було зустріти земляка. Ми посиділи, розмовляли. — А ти знаєш, що ти мені подобалася у школі? – зізнався Коля. Я здивувалась. — Серйозно? Але ж ти з Катею гуляв. Хлопець усміхнувся. — Просто тоді було прийнято гуляти парочками, ось я і з Катею гуляв. Дитяча дурість. Ми ще трохи поговорили та розійшлися. Минуло три роки. Я знайшла хорошу роботу і почала чудово заробляти. Одного ранку, коли була чудова погода, я вирішила пішки прогулятися до роботи. Біля центральної вулиці я зустріла Миколу із компанією.

Вони були п’яні, і було помітно, що ніч у них була весела, і вони тільки збираються додому. Помітивши мене, Коля підійшов і обійняв. — Може життя недаремно нас просто так стикає? — прошепотів він. Очі п’яно блищали. Я лише знизала плечима. — Може бути. Але я на роботу спізнюся, Коль. Мені треба поспішати. Наступного ранку він намалювався біля мого будинку з букетом троянд, потім запросив на побачення. Незабаром у нас почалися стосунkи, і через три роки ми одружилися. Під час стосунків свекруха натішитися не могла такій невістці, адже я її сина перевиховала. Він перестав пити, знайшов роботу, став зразковим хлопцем. Але після весілля її ставлення різко змінилося. Чесно, я не знаю, що змінилося, але вона мене буквально зненавиділа і почала чіплятися з будь-якого приводу. Після двох років шлюбу Коля взявся за старе.

У нас почалися конфлікти через періодичні пиятки, а свекруха заохочувала його поведінку. Якоїсь миті я жахливо від цього втомилася. Саме тоді за мною став доглядати колега. Михайло завжди ставився до мене якось інакше. Помітивши мою кислу міну, він якось запросив мене сходити разом у кафе. Мені хотілося відволіктися від постійних скандалів, тож я погодилася. Ми трохи випили вина.Він дивився на мене таким ніжним поглядом, що я танула. Якоїсь миті він наблизився б ліже і поцілував мене, м’яко, але міцно притискаючи до себе за талію. Я відповіла на поцілуноk -Ти Завжди мені подобалася. Дорога, ти гідна найкращого. Інтуїція мені казала, що з цим чоловіком я буду щаслива. Я довірилася їй і того ж дня роз лучилася з Миколою. Я ніколи не шкодувала про своє рішення, Мишко став чудовим чоловіком.