Я влаштувала стrашний сkандал. Зібрала весь брудний посуд із білизною і віднесла до кімнати сина та невістки. Сказала синові, щоб вони зібрали речі і поїхали.

З чоловіком Ася розлучилася, коли Сашкові було три роки. Тоді жінка повністю присвятила себе синові. Зайнялася його вихованням та освітою. Після навчання його забрали до армії.Коли Сашко повернувся з армії, він лише гуляв із друзями, ходив на рибалку. А потім раптом почав шукати собі роботу. Виявилося, що у Сашка є дівчина , і вона вагітна. Він вирішив на ній одружитися. Ася намаrалася відмовити сина від цього. Але безрезультатно. За тиждень зіграли весілля. Пройшло все жахливо. Надя була із багатодітної сім’ї, батьки її любили випити. На весіллі родичі з боку Наді напилися та вчинили бійку.

Після весілля молодята стали жити у батьків Наді. Але довго там не витримали. Було дуже галасливо і мало місця. Потім народ илася дитина. Сашко просив у матері дозволу, переїхати до неї додому. Буквально через місяць життя Асі перетворилося на жах. Вона любила чистоту та порядок. А тут, щодня у квартирі бруд, гора немитого посуду та купа прання. Спочатку Ася сама все прибирала, мила та прала. Потім їй це набридло. Вона почала лаяти невістку. Але Надя нічого не вміла робити.Онук постійно плакав ночами, Ася не висипалася. Йшла на роботу стомленою. У результаті на роботі розпочалися проблеми.

Вона прийшла додому дуже засмученою і знову потрапляла до свинарника. Тут Ася влаштувала страшний скандал. Зібрала весь брудний посуд з білизною і віднесла до кімнати Сашка та Наді і сказала синові, щоб вони зібрали речі та поїхали. Наступного дня вони так і зробили. Ася зраділа. За вихідні вона відмила квартиру та заспокоїлася.Незабаром вирішила зателефонувати до Сашка. Але ні Сашко, ні Надя на дзвінки не відповідали. Потім пішла до Сашка на роботу. Він сказав, що у них все гаразд. Ася намаrалася помиритися з сином, і запропонувала йому повернутися до неї, але він відмовився. І тепер їй сумно і самотньо .