«Я за тебе посуд помив!»- сказав мені чоловік, коли я увійшла в будинок. «А нічого, що я за тебе на роботі rорбатилася?»- мої слова nронизали його блисkавкою…

Між подружніми парами часто відбуваються забавні сценарії. Одного разу чоловік повідомив своїй дружині, що він «миє за неї посуд». «А я ходила за тебе на роботу!»- відповіла вона. Чоловік образився і цілий тиждень не розмовляв з дружиною, оскільки вона не оцінила його старань. «Чоловіки-домогосподарки повинні бути занесені в»Червону книгу». Цікаво те, що вони вважають, що роблять це для нас, дам. Значить, вони їдять на викинутих тарілках і парять в повітрі? Мій чоловік також домагався похвали за миття» мого » посуду після вечері. Я повинна була кинутися до його ніг від радості, але на жаль.

Я весь день працювала, потім поспішала відвести дитину в школу, в продуктовий магазин, три години стояла перед плитою, годувала і купала малюка. А тато-герой-мив посуд! Похвала, звичайно, є потужним мотиватором. Однак аплодувати чоловікові слід за його досягнення, а не за обов’язки. Домігся він чогось особливого, помивши посуд або вигулявши дитину? Я втомилася від того, що хлопці поневолюють жінок. Бідні молоді дівчата тягнуть все на своїх спинах і чомусь не вважаються героїнями. А мій чоловік занесений до Червоної книги, тому що він помив тарілку «за мене».

Якщо ви хочете, щоб дами робили вам компліменти з приводу миття брудного посуду, намагайтеся більше. Або запропонуйте їй можливість піклуватися про себе саму, виховуючи дітей і займаючись домашнім господарством замість того, щоб працювати. У мене немає жодної подруги, яка б добровільно стала домогосподаркою. Так чому б і ні? Чоловіки дуже розслаблені. Мамонта добувають спільно, а дружина його обробляє і готує. Привабливі дами працюють у другу зміну і мовчать. Ось чому мене так зворушили висловлювання мого чоловіка. Після цієї суперечки я більше ніколи не чула, щоб він згадував про це. Він іноді жартує наді мною, але з гумором жити приємніше.