Свекруха поставила перед нами ульти матум: або ми оnлачуємо її kредит, або вона вимушено nродає свою квартиру, в якій ми живемо. У цій жа хливій ситуації доnомога до нас прийшла звідти, звідки взагалі не чекали.

Свекруха розл училася зі свекром. Подробиць не знаю, але те що чоловік пропонував дружині і після розл учення забезпечувати її і те, що вона з гордим виглядом відмовила йому про це роз повіла сама свекруха. Щоб забезпечити саму себе, свекруха вирішила відкрити свій магазин одягу. Для цього вона взяла kредит, орендувала площу в торговому центрі, придбала товар і почала торгувати. Старт був дуже хорошим. Свекруха хвалилася, що такими темпами через рік вона не тільки закриє всі kредити, але і вийде в плюс. Але почалася пандемія. Потік покупців різко пішов на спад. А тут ще й господарі майданчика збільшили оренду.

Чоловік радив матері на час припинити діяльність. Але свекруха вирішила піти ва-банк — оновити асортимент. Для цього взяла ще один kредит. В кінцевому підсумку її бізнес знітився. Виручки вистачало лише на оренду. Виплати за kредитом їй довелося призупинити. Довелося їй закривати свій бізнес. Влаштувала розпродаж, весь неліквід розпродала за півціни. Вирученої суми вистачило лише на те, щоб закрити перший kредит. А ось закривати другий kредит вона, в ультимативній формі зажадала від нас. Справа в тому, що ми з чоловіком і сином живемо в квартирі, яка юридично належить свекрусі. Вона її отримала у спадок і подарувала нам на весілля.

Але ми там живемо. Свекруха запропонувала на вибір: або ми оплачуємо її другий kредит, або вона вимушено продає цю квартиру, а ми йдемо знімати квартиру. Ми з чоловіком обоє працюємо в бюджетних організаціях. Виплата її kредитів, як і оренда житла, для нас величезний тягар. Вихід ми знайшли. Чоловік звернувся до батька за допомогою. Той не раз пропонував допомогу колишній дружині. Але вона відмовлялася. Тепер батько передає rроші синові, той сплачує черговий внесок по маминому kредиту і відправляє їй чек. Все добре, що добре кінчається. Тільки наші чудові стосунки зі свекрухою зіпсувалися. Вони вже ніколи не стануть колишніми. А шкода…