Ми приїхали з дороги вто млені і висн ажені , але не змогли потрапити в квартиру , свекруха влаштувала нам справжній сюрприз.

Ми одружилися три роки тому. Після весілля переїхали на орендовану квартиру. Мій чоловік багато працює, він улаштувався на будівництві. Зі своєю бригадою займається оздоблювальними роботами. Я постійно одна із п’ятимісячним сином. Нам хочеться придбати свій куточок. Ми хотіли взяти кредит, щоб купити квартиру в іпотеку, але нам відмовили, бо у чоловіка зарплатня була невелика.Влітку чоловік вирішив поїхати на заробітки і відправив мене із сином до села, до моїх батьків. Але свекрусі це не сподобалося. Вона говорила моєму чоловікові, що в селі я залишу свою дитину на свою матір і піду в загул. Запропонувала забрати із собою нашого сина. Але мій чоловік відмовився:

не хотів створювати зайвий клопіт моїм батькам. Слава Богу, що мій чоловік – розумна людина і не піддається на її провокації, він мені повністю довіряє.Свекруха дзвонила кожен день, дізнатися, чи я ночувала вдома. Дзвонила двадцять, тридцять разів, у різний час доби, переконатися, чи я не пішла кудись. Іноді навіть дзвонила моїй мамі і вимагала , щоб вона передала мені трубку. А потім вона говорила моєму чоловікові, що я гуляюча. Мої нерви здали, і я поставила її на місце: сильно посварилася з нею, висловила все, що думала. Наприкінці серпня чоловік приїхав за нами, і ми вирушили додому. Але на нас чекав величезний сюрприз. Не змогли потрапити до квартири,

господиня житла без попередження змінила замки на вхідних дверях квартири. Ми стояли на сходовій клітці з сумками, що втомилися з дороги, син зголоднів і почав плакати. Чоловік одразу зателефонував до господині квартири. Виявляється, свекруха нахабно брехала їй, сказавши, що син розлучився з дружиною, мовляв, дружина забрала дитину і втекла до коханця. А rроші, які ви заплатили за оренду квартири на три місяці наперед, господарка повернула їй. Мій чоловік посв арився з матір’ю, а свекруха кричала, мовляв, rроші нам заощадила. До того ж запропонувала жити в неї. Ми переїхали на нову орендовану квартиру. Чоловік вирішив, що його мати не повинна знати нашу нову адресу, щоб знову не нашкодила.