Чоловік думав, я не дізнаюся, що він щомісяця віддавав пів зарnлатни мамі. Він не очікував, що я зроблю ТАКЕ після того, як дізнаюся про його таєм ницю

— Ось уся зарплатня. Знаю, це небагато…- Знову… — зітхнула я.- Пошкодуй його. Він працює з світанку до ночі. Дай йому ще один шанс, адже він виплачує борги, — сказала мати.Я вже знала, що Ніна Сергіївна скоротила його дохід удвічі. У РАГС-і в момент нашого одруження згасло світло. Я мала звернути увагу на цей знак. Всесвіт мене попереджав, що з цього весілля нічого доброго не вийде. Я ніколи не любила його; я просто була задоволена ним. Він клявся мені у вічному kоханні, допомагав у всьому, вирішував мої проблеми. Його сім’я підтримувала мене.

Але все це було хитрощами. Я не уявляла, що він так скоро обернеться проти мене. Чоловіка звільнили з роботи рівно через місяць після весілля. Я знайшла йому роботу в компанії друга. Чоловік з трудом погодився. Коли я вивчила його трудову біографію, дізналася, що він не тримався на роботі довше місяця або двох.Чоловік не припускав, що мій друг розповість мені, скільки грошей він заробляє. Виявилося, що пів зарплати він віддавав матері. Я люто відправила його до матері з ночівлею, поки збирала валізу з його одягом.

Свекруха відправила його назад, бо не хотіла, щоб «золота рибка» попливла у вигляді мене.- Все налагодиться, як тільки я розплачуся з боргами, обіцяю … — Він на колінах благав мене не розлучатися з ним.Моє терпіння зникло. Я вигнала його з квартири та сказала, щоб мене більше не турбував. Свекруха намагалася змусити мене змінити рішення, дзвонила, навіть загрожувала, але відмовилася. Це «диво» стежило за мною і надсилало мені любовні послання. Однак я назавжди припинила цей зв’язок.А що ви зробили б, якби були на моєму місці?