Після п’ятиденного повного відпочинку дивна парочка вирішила піти не сnлативши. Олена зупинила їх, і тут почалося…

Олена працювала в невеликому готелі на березі моря. Всього було три поверхи, на кожному по дві кімнати. Постояльців небагато, тому з роботою справлялася дівчина добре. Але одного разу прийшли відпочивати дивні люди. Це була сумнівна парочка. Молодий чоловік у зеленій сорочці голосно сміявся і було видно, що він явно не в тверезому стані. Його супутниця в коротких шортах копіювала поведінку хлопця. Мало того, що вони заплатили за два дні, хоча самі оформилися на п’ять, так ще й зламали ніжку крісла в передпокої: — За решту днів ми доплатимо в день виїзду, — ледь як промимрив n’яний чоловік. Хитаючись по сходах, вони дійшли до свого другого поверху.

Весь цей час з їх номера було чутно, як вони голосно включали музику, тупотіли ногами, у них щось падало на підлогу. Олені доводилося все терпіти і самій забиратися в їх кімнаті кожен день, тому що прибиральниця захво ріла. Коли вона заходила в їхню кімнату, то створювалося відчуття, що в ній пробігло стадо коней, на стільки було брудно і все перевернуто. П’ятий день Олена чекала з нетерпінням, щоб ця парочка скоріше з’їхала з їх готелю. Але чоловік разом зі своєю супутницею байдуже пройшли повз Олени і попрямували в бік виходу. -Почекайте. Вибачте, але ви не сплатили за останні три дні… — Платити? Ще скажи спасибі, що я скаргу на вас не накатав. — А що вас не влаштувало? — Ну хоча б те, що рушник за кольором не підходить під плитку у ванній,

— відповіла жінка і розсміялася. — Причину завжди можна знайти, — усміхнено сказав чоловік. — Я все ж не можу вас відпустити без оплати. Олена сперечалася з ними півгодини. У результаті чоловік кинув їй гроші на підлогу, і вони пішли. Олена спокійно видихнула. Звичайно, можна було зателефонувати господарю готелю і сказати, що стався такий інцидент, але його такі речі не хвилюють. Для нього головне, щоб гроші були виплачені. Але через годину господар сам подзвонив Олені: — Що ти накоїла? У нас на сайті якісь люди залишили великий гнівний коментар. Вони були не задоволені… тепер через тебе до нас взагалі ніхто не приїде. Все, ти звільнена. Олена хоч і домоглася справедливості, але її звільнили через це.