У Павла була своя ферма і він був готовий працювати з моїм батьком, але тільки в тому випадку, якщо я вийду за нього заміж. Коли батько покликав мене зі мною розмовляти, то я не очікувала почути від нього таке

Усі вважали, що Ліда народилася в ідеальній родині. Ще б пак, адже її батьки були такі дружні і нерозлучні. Але вже з дитинства Ліда відчувала, що щось у їхній родині ненормальне. Все вирішував лише батько. Все в будинку крутилося заради його блага. Мати душі в ньому не чула. І вважала, що чоловік у неї особливий, бо він так рахував. Батько стверджував, що звичайна робота для такої виняткової людини, як вона не годиться. Він мріяв про власний бізнес. Мати підтримувала батька у всьому. Обидва вони були впевнені, що незабаром стануть дуже багатими. Але ділової жилки батько не мав. Єдиною його особливістю був безприкладний еrоїзм. Він прогорав раз-по-раз, але про те, щоб найнятися на роботу до когось іншого і не подумував.

Мати працювала і допомагала йому вибиратися з чергового краху і Ліду навчала у всьому догоджати батькові. Коли батько вирішив зайнятися продажем екопродуктів, Ліді було вже двадцять років. Хоч як дивно, але справа пішла. Мати з Лідою теж працювали в батьківській крамниці. Проте за кілька років виявилося, що батько у розрахунках із постачальниками щось накосячив. Від нього відвернулись усі. Черговий бізнес мав би накритися, якби не Павло. У нього була своя ферма і він був готовий працювати з батьком, але тільки в тому випадку, якщо Ліда вийде за нього заміж. Це було неочікувано. Звичайно вона знала Павла до цього, але їй і на думку не спадало, що вона йому симпатична. Ліді не дали можливості подумати, а чи подобається їй Павло, адже батькові треба було допомагати у всьому.

Під тиском батьків вона погодилася на шлюб. Справа батька була врятована, а Ліді всі заз дрили. Ну як же, адже господарство у Павла було міцне! Та й Павло її дуже любив. А Ліда була нещасна. Адже вона чоловіка не любила. Життя з ним було не в радість, а спати з ним було тортурою. Чим довше вона про це думала, тим очевидніше їй ставало, що батьки її просто продали. І якщо від батька вона нічого іншого не чекала, то матері пробачити зради не могла. І одного разу вона просто не змогла більше кривити душею і відверто поговорила з Павлом. Він не став її утримувати. Батьки дізнавшись про це, дзвонили їй не перестаючи, але Ліда віддала перевагу на дзвінки не відповідати. Через роки вона зустріла того, кого покохала та вийшла за нього заміж. А з батьками не спілкується й досі.