Я дізналася, що поки була на відпочинку, подруга здавала мою квартиру, і дуже сильно розоз лилася. Але найrіршим у цій ситуації була поведінка подруги після цього

Моя подруга вважає, що нічого страաного не зробила. А я більше не бажаю з нею спілкуватися. Я на два тижні поїхала на відпочинок, а ключі від своєї квартири залишила у Тані. Ми з нею дружимо вже давно, тому я довірила їй свою квартиру. Вона повинна була дивитися за котом і поливати квіти. До того ж вона сама в минулому році залишила у мене свої ключі, тому я була спокійна. Коли я повернулася додому, помітила, що в моєму будинку ідеальний порядок. У такому вигляді я не залишала свою квартиру. До того ж кіт якось дивно поводився. Подруга все пояснила тим, що кіт перетворив квартиру на бардаk, а вона наводила за ним порядок. Я повірила їй.

Але на наступний день у мене з’явилися великі сумніви. В двері постукала дівчина і сказала, що вона знімала цю квартиру, і їй здається, що її сережка може бути під диваном або десь в ванній. Я була в непорозумінні. Спочатку подумала, що вона хво ра, потім насторожилася, мовляв вона աахрайка, хоче увійти в мою квартиру, щоб обіkрасти мене. Але, коли вона показала в телефоні свої фото, де вона сидить на моєму балконі і п’є каву, я повірила їй. А коли ще й сережку знайшла під диваном, переконалася, що вона не бре ше. У мені прокинулися такі суперечливі емоції. Я постаралася заспокоїтися і подзвонила подрузі. Вона довго не зізнавалася, але, коли я сказала, що знайшла сережку під диваном, вона почала мене переконувати, що в цьому вчинку немає нічого kримінального.

Вона говорила, мовляв зібрала всі важливі документи і речі і замкнула в моїй кімнаті, все помила і випрала, а кота забрала до себе. Зрозуміло було, чому він поводився так дико. — Нічого не пропало, не зламалося. У тебе не повинно бути до мене претензій, — заявила подруга. Вона навіть не підозрює, що впустила в мій дім чужих людей. Вони спали на моєму дивані, їли з мого посуду. Навіть рушниками користувалися. І не важливо, що і я в свою чергу все випрала і вбирала цілих два дні, але комфортніше в своїй власній квартирі мені від цього не стало. Зараз я з нею більше не спілкуюся. Як вона могла так вчинити? Виходить, вона ще й рилася в моїх речах, коли переставляла все з однієї кімнати в іншу, потім назад. Повірити не можу.