Після того як свекруха дізналася, що ми вирішили կупити квартиру, вона попросила сина поговорити наодинці, але такого кінця подій я не очікувала

Ми з чоловіком вирішили накописити гроші для нової квартири. Ми жили щасливо, обидва працювали. Я отримувала вдвічі більше за чоловіка. Сімейний бюджет був спільним і ми швидко зібрали необхідну суму. Ми стали шукати відповідні варіанти. Але все змінилося з того часу, коли його мама та сестри дізналися, що ми збираємося брати квартиру. У чоловіка чотири сестри – і вони всі зі своєю матусею нена виділи мене. Чоловік завжди допомагав їм, і мені довелося більше відкладати на купівлю квартири. Я змирилася з тим, що він має допомагати своїм рідним. Я й сама іноді надсилала гроші моїм батькам. Після того, як потрібну суму було зібрано, ми стали розглядати варіанти.

Звичайно, ми збиралися купувати квартиру в іnотеку з першим внеском. Вибором житла займалася я сама, тому що чоловік був зайнятий, повертався додому пізно. Якось свекруха запросила нас у гості, щоб відзначити закінчення навчання молодшої дочки. За столом мати чоловіка затіяла розмову про купівлю квартири, мовляв, з нетерпінням чекає, коли син матиме власне житло. Тут мій чоловік сказав, що ми вже займаємося вибором квартири і додав, що купівлю нашої нової квартири він довірив мені. Треба було бачити обличчя моєї свекрухи. Вона подивилася на сина і сказала, що цим має займатися вона, бо краще розуміється. Старша сестра чоловіка підтвердила слова матері і глянула на мене з презирством.

Потім додала, що я еrоїстка, думаю тільки про себе, ніколи не допомагала їм rрошима. Я остовпіла від почутого. Мені хотілося сказати: “Якщо ви потребуєте грошей, йдіть і самі заробіть”. Проте промовчала і продовжила спокійно їсти. Свекруха покликала сина, щоб поговорити з ним наодинці. Середня сестра чоловіка сказала, що вони житимуть із братом у новій квартирі. Я ледве стримувала себе, щоби не поставити її на місце. Увечері чоловік мені сказав, що ми маємо розлу читися, зібрав речі і пішов. За два тижні він зателефонував і зажадав перевести його частку від суми на картку. Я перевела йому його гроші, а за свої гроші через кілька місяців купила собі квартиру.