Коли Таня з дочкою повернулися з села, то в квартирі ні кого не було. Вони вже почали хвилюватися, як раптом на столі побачили записку. Прочитавши це, Тєтяна ах нула

Таня з донькою поїхали в село, щоб відвідати бабусю з дідусем. Батьки Тані жили в сорока кілометрах від міста. По дорозі на зворотному шляху донька в машині задрімала. Саші було всього 7 років. Вона тоді тільки готувалася стати ученицею. Коли вони під’їхали до будинку, Таня розбудила доньку. Тільки квартира зустріла незвичною тишею. -Тату, ми вже вдома! — крикнула Саша, але ніхто не відгукнувся. Таня заглянула в кімнату і побачила, що вона знаходиться в страшному безладді. На столі лежала записка, де чоловік писав, що покохав іншу і пішов.

Варто було Тані прочитати її, як на очі набігли сльо зи. Донька розrубилася: — Мамо, що сталося? А де тато? — Нічого не сталося, все в порядку. Вчинок чоловіка сильно поранив Тетяну, вона намагалася тримати себе в руках заради доньки. Після його відходу вони зовсім не бачилися. Таня так і не подала на розлу чення. Можливо, десь глибоко в душі, вона ще на щось сподівалася і все ще любила свого чоловіка. Але думка про нього викликала біль в душі, жінка ніяк не могла пробачити зра ду. Але одного разу їй зателефонувала близька подруга.

-Тань, бачила твого чоловіка недавно. Він виглядав жа хливо! Його друг розповів мені про його діаrноз, як він зараз? Тєтяна розгубилася, вона не знала про те, що чоловік хворий. Вона відразу ж зателефонувала його друзям і дізналася адресу ліkарні. Пізніше з’ясувалося, що чоловік збре хав про іншу жінку, щоб відгородити Таню від необхідності бути присутнєю в процесі ліkування, яке могло і не дати результатів. Побачивши чоловіка, Таня розплакалася. -Який же ти дурень. Такі складності ми повинні переживати разом! На щастя, чоловік одужав.