Я все життя мріяла мати братика або сестричку, і навіть не nідозрювала, що мама виконає мою мрію саме так

У дитинстві я завжди мріяла мати братика або сестру, бо була єдиною донькою і навіть онукою в сім’ї. У мене навіть двоюрідних братів і сестер немає. Мама виконала моє бажання, але чомусь в мої двадцять років. Вона наро дила другу дочку в сорок п’ять. Чесно кажучи, на початку я не знала радіти мені чи nлакати. Всі вже з нетерпінням чекали онуків від мене, а тут таке.

До того ж про маму навіть в газеті написали, і сусіди не перестають шушукатися. Людям дуже подобається лізти в чуже життя. Це дра тує. Поява Соні була дуже несподіваною. Мені дивно бачити, як мама з нею няньчитися. Незважаючи на мій вік, у мене навіть нотки рев нощів проскакували по відношенню до сестри. Бабуся по батьківській лінії підозрювала, що мама наро дила не від тата.

Бо період зачаття збігся з його поїздкою у відрядження. На щастя, з часом ці підозри зникли, бо Соня на тата дуже схожа. Спостерігаючи за батьками, я зрозуміла, що теж була б непроти народити в зрілому віці. Вони якось помолодшали, коли в черговий раз стали батьки. Поява Соні внесла в їхнє життя нову радість і інтерес. Сестру я дуже люблю, а за батьків рада..