Одного разу сусідка побачила, як я з її чоловіком вийшла з ліфта. Вона почала думати, що мені подобається її чоловік, який старший за мене на 20 років. Я думала все пройде, але вона почала мені мсти тися за це

Я нещодавно переїхала в нову квартиру. Починати дружбу з сусідами я не збиралася, але просто заради пристойності з усіма вітаюся. У мене на сходовому майданчику живе пара. Смак у них дуже дивний, особливо на вибір партнерів, але на смак і колір… Чоловік сусідки чоловік років 40 з чимось, сам вже лисий, у нього ще голова під світлом лампочки блищить. У нього утворився животик, який гидко випирає між гудзиками сорочки. Сам він низький, носить кепку і влітку, і взимку. Сусідка нічим не краща. Вона фарбується в блондинку, хоча брови у неї чорні.

Любить носить короткі спідниці, але на її повненьких ногах це виглядає огидно. Ще сусідка обожнює проливати на себе солодкі парфуми, шлейф від яких потім ще довго не вивітрюється. Якось раз я з чоловіком сусідки виходила з ліфта. Я посміхалася, але не тому, що їхала з цим чоловіком, а тому, що мені подруга смішну картинку по телефону скинула. Але сусідка подумала, що я загравала з її чоловіком, який мене на 20 років старше. Тоді вона підстерігла мене біля під’їзду і грубо сказала, якщо ще раз побачить мене поруч з її чоловіком, то мені буде поrано.

Я їй спробувала пояснити, що вона все не так зрозуміла, але та навіть слухати мене не стала. Так більше того вона приступила до помсти. Спочатку пролила на мій килимок біля дверей кислий кефір, потім змастила мою ручку від дверей чимось чорним і маслянистим, я ще довго не могла свою руку відмити. А потім вона мені на дверях надряпала некультурне слово… Я не можу подати заяву, у мене немає доказів того, що це сусідка. Подруга сказала мені повісити камеру в під’їзді, тоді і докази з’являться. Швидше за все, так і зроблю.