У самий розпал мого весілля, до мене підійшов мій батько і сказав, що нам треба серйозно поговорити. Такого повороту я не очікувала

З самого дитинства моїми самими кращими друзями усього життя були мої батьки. І в дитинстві, і в підлітківому віці, і в дорослому житті я завжди довіряла їм більше за всіх, адже вони мене добре розуміли, допомагали і поділяли зі мною всі печалі і радості. Мої батьки завжди були моєю гордістю, мені реально пощастило з ними, особливо я це помітила, коли порівнювала відносини моїх батьків зі мною і бачила, як батьки моїх друзів ставилися до їх дітях.

Для мене батькі були самими блізкими людьми, найріднішими. Я їм розповідала і те, що я взяла іграшку з дитсадка додому, і те, що я почала зустрічатися з хлопцем… Воні мені допомогли зробити самий головний вибір в моєму житті: вибір супутника життя. Дивлячись на моїх батьків, я мріяла, щоб для своєї дитини я теж стала такою ідеальною людиною, тому я і знайшла собі такого хлопця. Цікава історія сталася на нашому весіллі.

Прямо в розпал свята, коли всі гості танцювали, а я сиділа біля столу, до мене підійшов мій батько і сказав, що він хоче серйозно поговорити. В іншій кімнаті, в дали від суєти, вони з мамою мені зізналися, що я не їх рідна дочка. Я була страшенно здивована. Самі вони виглядали якось сумно, тому я їм сказала, що мені плювати, біологічні ми родичі чи ні, вони все одно залишаться головними людьми в моєму житті.