Сергій зібрав речі і поїхав. Ліда зателефонувала своїй подрузі, попросила приїхати, та приїхала та привезла з собою пляшку вина. Вони почали пити, і тут подзвонили у двері. Ліда нікого не чекала, тому дуже здивувалася цьому.

Ліда з чоловіком Сергієм прожили років 20 у шлюбі, у них була доросла дочка, яка навчалася в універі , вони були дуже дружною сім’єю, чоловік здавався Ліді дуже надійним. Незважаючи на те, що Ліда йому вірила та довіряла повністю, останнім часом він поводився дуже дивно. Сергій приходив додому пізно, казав, що просто було багато роботи, та від нього пахло незнайомими парфумами. Ліда думала, що в нього хтось з’явився, але вона не хотіла вірити в це, і подруга розвіяла її сумніви. Вона сказала, що бачила Сергія з Ларисою, і бачила, як вони мило обіймалися та спілкувалися. Коли Сергій прийшов додому, Ліда одразу ж стала перед ним, не стала ходити довкола та навколо, заявила, що знає про нього і про Ларису.

Ліда сподівалася на те, що він заперечить, скаже, що нічого такого немає, але він відразу сказав, що раз вона все знає, то й говорити вже нема про що. Чоловік почав збирати свої речі, Ліда стояла і не уявляла, що скоро вона стане розлученою жінкою, і не могла зрозуміти, коли її чоловік став таким нерідним. Поки він збирав речі, Ліда згадала, що на дачі залишилися банки із соліннями, вона попросила поїхати на дачу, щоб він доnоміг привезти все додому, і коли вони разом поїхали, то Сергій помітив, що на городі явно є над чим попрацювати. Він знав, що його дружина не може сама все це зробити, тому почав копати сам, Ліда дивилася на нього і не могла зрозуміти, чому він доnомагає. Після того, як вони привезли соління, деякі речі там залишилися ще.

Це вони відклали до наступного дня, і ось так Сергій з Лідою вставали і робили щось по дому, працювали вони дружно і збоку взагалі не було видно, що вони збираються роз лучатися. Все ж таки, Сергій зібрав потім речі і поїхав, Ліда зателефонувала своїй подрузі, попросила приїхати, та приїхала і привезла з собою пляшку вина. Вони почали пити, і тут подзвонили у двері. Ліда пішла відчиняти, хоч і нікого не чекала. Відчинивши двері, вона запитала, чому він приїхав, сказав, що забув ключі. Потім, гість здивувався, коли побачив, як вони п’ють і запитав, чому вони веселяться, а Ліда відповіла, що немає і приводу для смутку. Тоді Сергій зізнався, що він насправді повернувся до дружини.