Мати kинула мене, тому що у неї з’явився kоханець. Зараз вона хоче повернути мене, але я категорично не хочу з нею спілкуватися

Я не можу зрозуміти, як мати змогла нас kинути. Ну, добре, я розумію, що між подружжям можуть відбуватися розбіжності, що люди іноді розлу чаються. Це в порядку речей. Але як можна було kинути рідну дочку? Це мені зовсім не ясно. Все почалося з того, що мама влаштувалася працювати лінгвістом в одну компанію, яка організовувала екскурсії по нашій країні для іноземців. Там вона і познайомилася зі своїм Антоніо.

Подробиці їхнього роману мені не відомі і навіть не цікаві. Суть в тому, що заради почуттів, які спалахнули раптово, вона вирішила піти з сім’ї, kинути мене і батька, і відправитися зі своїм kоханцем в Італію. Після своєї втечі вона намагалася зі мною налагодити зв’язок, але мені просто не хотілося мати з нею нічого спільного. По телефону я відмовлялася розмовляти і подарунки від неї не приймала.

Через маму навіть перестала спілкуватися з бабусею по маминій лінії. Бо вона підтримувала маму. Через два роки мама повернулася на батьківщину. Їй довелося так зробити, бо її kоханець її kинув і залишив ні з чим. Після повернення вона активно намагається зі мною налагодити стосунки, але я не хочу мати з цією жінкою нічого спільного. Багато хто засу джує мене за категоричність, але я просто не можу по-іншому.