Вчора зять у мене в гостях скуштував салат «Чоловічі сл ьози» і просить приготувати його знову і знову. А сеkрет дуже простий. Потрібно робити все з любов’ю та зі свіжих продуктів. Зараз все докладно розповім.

Вчора дочка із зятем приїхали до мене привітати із ювілеєм. Я накрила для них стіл, наготувала багато смачного, а блюдом дня був мій фірмовий салат. Я його готувала ще дочці. Зять спробував салат «Чоловічі сльо зи» і просить приготувати його знову і знову. А секрет дуже простий. Потрібно робити все з любов’ю та зі свіжих продуктів. Зараз все докладно розповім. Для салату нам потрібні: 250 грам свинини; 200 г моркви по-корейськи; 3 курячих яйця; 400 грам печериць; 1 цибулина; 2 плавлених сирку; 100 грам майонезу; олія ;

Починаємо з цибулі. Її ми нарізаємо дрібними шматочками та маринуємо. Цибулю можна не додати, якщо хтось із гостей не виносить її на дух, але для особливого смаку вона необхідна. Гриби нарізаємо великими шматочками і смажимо на плиті хвилин 5-10, додаємо туди ж сіль, перець і трохи олії, все за перевагою. За тим же принципом обсмажуємо свинину, остуджуємо та нарізаємо кубиками, щоби все було пропорційно. Варені яйця чистимо від шкаралупи. На відміну від решти інгредієнтів, яйця потрібно натирати на тертці.

Все, всі інгредієнти готові, можна надійти до основної справи. У нас повин ні виходити рівні шари. Першою на тарілку викладаємо мариновану цибулю ( знову ж за перевагою), на неї кладемо другий шар з грибів, потім всю цю справу промазуємо майонезом. Потім у нас йде шар із тертих яєць і знову майонез. Потім йде ще один шар із моркви і завершуємо готування нашого багатошарового салату майонезом та сиром. Все, найсмачніший салат готовий, можна подати до столу. Гості обов’язково залишаться задоволеними. Цей салат я готова їсти тазиками.